joi, septembrie 29, 2022

[ACTUALIZARE] Agresorul „umbrei lui Falcă la Primărie”, Florin „Anonymous” Drăgan a fost reținut de polițiști, după ce a refuzat a doua internare la Psihiatrie

 

[ACTUALIZARE]

Scandalagiul-bătăuș care, de ieri încoace, agresează tot ce prinde pe centru, pare a avea o „problemă punctuală” cu primarul Gheorghe Falcă, respectiv una litigioasă cu Primăria. Ieri a intrat în sediul instituției cu o pungă (cea galbenă din colajul fotografiei din deschidere) în care erau deșeuri de hârtie, a înjurat toată suflarea din Primărie, a îmbrâncit și lovit paznicul. Până la urmă, arădeanul a reușit să fie imobilizat și dus inițial la Psihiatrie – Urgențe… doar că, în conformitate cu normativele invocate de medicul de gardă al așezământului, acesta nu a putut fi internat împotriva voinței sale.

Așa s-a întâmplat și acum – la „ultimul transport”: din nou, tânărul Drăgan Florin a refuzat internarea… așa încât a fost trimis de psihiatru din nou pe străzi. De pe străzi l-au „pescuit”, însă, polițiștii, reținându-l pentru declarații mai ample.

Pe numele său vor fi întocmite actele premergătoare unui dosar de ultraj asupra organelor statului aflate în exercițiul funcțiunii, dar deocamdată este reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore pentru ultraj, distrugere și tulburarea liniștii publice, urmând ca sâmbătă să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

…………………………………………………………

[TITLUL INIȚIAL] Scandalagiul care a atacat Primăria Arad a fost reținut și se află internat la Psihiatrie. Ce a făcut „Anonymous” DUPĂ episodul „înjurături la Falcă”

Anonymous vs. Falcă a fost, inițial prezentată știrea… ca un RĂZBOI CU FANTOME desfășurat la 5 dimineața, pe platoul Primăriei Arad

Angajatul Poliţiei Locale Arad care păzește intrarea în Palatul Administrativ a fost atacat în dimineaţa zilei de 14 iulie 2017, în jurul orei 5.00, de un bărbat care purta pe figură o mască a grupării internaţionale de hackeri Anonymous – a titrat presa locală și centrală.

Acesta a proferat o serie de injurii şi ameninţări la adresa primarului Aradului, Gheorghe Falcă, şi a familiei acestuia. „În vârstă de 34 de ani, D.F. a năvălit pe platoul din faţa Palatului Administrativ cu automobilul marca Audi A6 aparţinând fostei sale soţii. Cu masca pe figură, arădeanul a pătruns în incinta instituţiei, unde l-a bruscat pe angajatul Poliţiei Locale Arad şi, ulterior, a fugit de la faţa locului abandonând automobilul pe platoul din faţa Primăriei. Incidentul a fost semnalat atât la numărul unic de urgenţă: 112, cât şi la numărul dispeceratului Poliţiei Locale Arad. Ulterior, automobilul a fost ridicat din faţa Palatului Administrativ de angajaţii Serviciului Parcări din cadrul Primăriei Municipiului Arad şi, mai apoi, transportat şi depus la depozitul destinat autovehiculelor ridicate de pe raza municipiului, situat pe strada Dosoftei FN din cartierul Micălaca”, spun reprezentanţii Poliţiei Locale Arad.

Cine este „Anonymous”

Acestea sunt datele care, până acum, au apărut pe mai multe site-uri și posturi TV. Ei bine, sursele noastre spun că omul a agresat (lovit?) doi polițiști locali la rând înainte de a-l agresa pe cel de la Palatul Administrativ. Se numește Florin Drăgan, are 34 de ani, iar în timp ce polițistul local care îl ducea la IPJ Arad în vederea reținerii pentru declarații… s-a pierdut pe drum.

Drept urmare, ofițerul de serviciu de la IPJ Arad a întocmit un dosar cu… autor neidentificat.

Ei bine, în jurul orei 11.20, prin 112, polițiștii au fost informați că același „anonim-neidentificat” Florin Drăgan a fost protagonistul unui nou scandal, agresând alți oameni într-o alimentară de pe centru. Asta după ce  s-a dus la frizer, a spart un geam de la un laborator cosmetic din curtea unui imobil de pe Revoluției… chestii de om care vrea să rămână anonim… na! :D. Martorii spun că „părea foarte beat sau drogat”.
De data asta, polițiștii au acționat cu mult mai mult profesionalism și l-au internat la Spitalul de Psihiatrie, unde se află în prezent.

Ultimele Știri

Related news