ȘTIRI

[ACTUALIZARE] Cei doi muncitori accidentați la Gurahonț lucrau pe „moșia” viceprimarului

 

[ACTUALIZARE]

A fost confirmat faptul că cei doi muncitori accidentați la Gurahonț desfășurau activități prin dispoziția viceprimarului, Daniel Blaj, în calitatea sa de președinte al compososeratului. Unul era angajat legal, unul nu. Juridic, viceprimarul se află în conflict de interese iar acest aspect este completat și de faptul că, prin mijlocirea sa,  utilajele compososeratului prestează lucrări pentru primăria Gurahonț. Aceste utilaje mai sunt folosite, fără a se factura serviciile, la solicitarea altor cetățeni din zonă. Starea celor doi este stabilă dar, cel puțin unul dintre ei, ar putea rămâne cu sechele.

 

…………………………………………………….

[TITLUL INIȚIAL] (05.07.2017) Doi muncitori la Composesoratul Bonțești au suferit un accident cu… reflexii penale, după ce flexului pe care-l manevrau i s-a rupt pânza

 

ACCIDENT DE MUNCĂ la Composesoratul din Bonțești. Doi bărbați angajați – conform surselor noastre din zonă – „la negru” , pentru a afectua lucrări la o curte din zonă, au fost răniți după ce flexului pe care-l manevrau i s-a rupt pânza.

Incidentul s-a produs în după-amiaza zilei de miercuri, în jurul orei 16.00.

M.T., din localitatea Bonțești și T. D., din Rădești, primul de 45, iar al doilea de 35 de ani, au fost transportați în regim de urgență, cu două mașini de la Serviciul de Ambulanță, Stația Sebiș. Conform cadrelor medicale prezente la intervenție, „unul dintre pacienți a suferit o fractură de tibie, iar celălalt, o plagă tăiată cu hemoragie abundentă” – echipajul de pe salvări reușind stabilizarea lor hemodinamică.

Președintele Composesoratului Bonțești este viceprimarul comunei Gurahonț, Daniel Blaj – și se pare că acest accident s-a produs ca urmare a unei lucrări comandate de acesta.

Mihai Comanescu, 8 aprilie 2017 12:36