ENTERTAINMENT

[ACTUALIZARE] Mai ai timp până miercuri să-ți înscrii copilul la „Arad Kids Talent”

 

„Încă sunt copii talentați care nu au fost înscriși la Arad Kids Talent? Nici o problemă! 🙂 Înscrierile se prelungesc până pe 21 Septembrie, ora  24:00. 🙂 Dă și tu vestea mai departe printr-un #share.” – scrie PR-ul evenimentului, Bianca Morariu, pe pagina dedicată evenimentului, pe facebook.

Iată orarul compet al competiției:

* PRESELECȚII – 23 Septembrie, ora 16:00
* SEMIFINALĂ – 13 Octombrie, ora 16:00
* FINALĂ – 16 Octombrie, ora 12:00
Loc: Cinema Arta Arad

AICI – ȘTIREA VIDEO

………………………………………………………………………………………

[TITLUL INIȚIAL] (5 septembrie): „ARAD Kids Talent” – un eveniment care descoperă, evidențiază și susține talentul copilului tău [ÎNSCRIERI]

Evenimentul „ARAD Kids Talent” își dorește descoperirea, evidențierea și susținerea prin promovare a copiilor talentati din judetul Arad – dar domiciliul local nu este o condiție obligatorie.
Obiectivele principale ale concursului sunt creșterea capacității de exprimare artistică a participantilor, întâmpinarea și susținerea inițiativelor cultural-artistice ale tinerei generații, respectiv încurajarea acestora de a-și manifesta talentul în fața publicului.
Competitia se adresează tuturor copiilor cu varste cuprinse intre 4 și 15 ani dornici de a-și evidenția talentele/aptitudinile artistice.

Termeni și condiții

Părintele/tutorele își dă acceptul scris și semnat pe formularul de înscriere și pe declarația de responsabilitate ce o va primi ulterior înscrierii, la data și locul anunțate de organizatori.
Fiecare participant înscris va avea un număr de concurs furnizat de organizatori, pe care va trebuie să-l poarte pe toată durata preselecțiilor și a finalei.
Fiecare participant trebuie să respecte regulile competiției și trebuie să urmeze indicațiile date de organizatori.
În momentul completării și trimiterii Formularului de Inscriere, candidatul are împlinită vârsta minimă de 4 ani sau maximă, de 15 ani.
Părintele/tutorele ia la cunoștință termenii și condițiile și semnează pentru participarea copilului la Arad Kids Talent.

Înscrierile se pot face accesând butonul #Inscriere 

și vor fi validate doar în momentul în care sunt completate toate câmpurile. Înscrierea prin fax, telefon sau e-mail nu este posibilă.

Incompatibilitate:

Candidatul si Parintele/Tutorele nu este, la data la care completează și trimite Formularul de Inscriere, membru, organizator, rudă sau afin de pana la gradul II, în linie directa cu organizatorii.

Modificări ale criteriilor: Criteriile de eligibilitate pot fi modificate și/sau revizuite în orice moment de organizatori, la libera sa alegere.
Data închiderii procesului de înscriere în Concurs: Candidatii vor trebui sa trimita pe adresa: kidstalent@biancamorariu.ro Formularul de Inscriere pana cel târziu la data de 16 Septembrie 2016.

Găsiți mai multe detalii și actualizări pe pagina web http://biancamorariu.ro/kidstalent/

Critic Arad, 19 septembrie 2016 10:56

afis-aktarad-kids-talent