joi, septembrie 29, 2022

[ACTUALIZARE] S-a încheiat cea de-a 6-a ediție Arad Open Air

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Petrecăreții din vestul țării au avut parte de trei zile de distracție, muzică, good vibes și mulți artiști renumiți. Arad Open Air a ajuns la sfârșit. Festivalul a umplut Aeroportul Internațional Arad cu multă lume care s-a distrat în fiecare zi până la răsărit.

În ultima seară de festival, Cargo a făcut un show incendiar. Melodia „Ziua Vrăjitoarelor” a umplut atmosfera de cele mai tari ritmuri rock, în timp ce „Ploaia” a adus emoție în inimile celor prezenți. 

YNY Sebi a fost printre primii artiști care au concertat aseară, iar publicul arădean l-a primit cu brațele deschise. YNY a stat cu fanii după concert timp de o oră pentru a face poze și a da autografe. Aceștia au fost extrem de entuziasmați și bucuroși că au avut ocazia să se fotografieze cu artistul lor preferat. 

Nu mai puțin de 39 de artiști au fost prezenți la cele 3 scene de la Arad Open Air Festival:

Main Stage, ABC și DNB. Printre cei mai așteptați artiști au fost: Smiley, B.U.G Mafia, Cargo, Șatra B.E.N.Z, Tujamo, YNY Sebi și  Spike. La scena ABC a avut loc o premieră pentru Arad, atunci când cei de la [a:rpia:r] au mixat toți pe aceeași scenă. Fanii au fost în delir și nu au ezitat să se bucure de acest moment până la răsărit.

„Festivalul crește de la an la an. Avem fani care ne sunt alături încă de la început, dar la fiecare ediție numărul de participanți crește. Mă bucură că, împreună cu echipa AOA, am reușit să pun Aradul pe harta festivalurilor din România. Deja am început pregătirile pentru anul viitor, când ne dorim să aducem mai mulți artiști, dar și o experiență și mai bună pentru participanți.” ne-a transmis Glad Varga, organizatorul festivalului. 

Primul atelier gratuit de dezvoltare emoțională a avut loc în cadrul festivalului, acesta constând în profesioniști care au dezbătut subiecte importante pentru generația actuală, precum: înțelegerea grijilor, valori personale, stima de sine, capcanele gândirii și multe altele. 

Asociația OWPN Academy reprezintă prima Academie Europeană Gratuită de Educație Emoțională și Profesională pentru muzica electronică,

concentrându-se pe educația cu privire la sănătatea mintală, fizică și emoțională, sprijinind schimbul de experiență într-un cadru prietenos. DJ Shiver și Alexandra Dușa au fost prezenți și au discutat cu participanții la atelierul susținut în cadrul evenimentului. Prin acest proiect, AOA a creat o legătură specială cu cei care s-au bucurat nu doar de distracție, dar și de cunoaștere de sine. 

Participanții au dansat la scene pe toată perioada festivalului, food truck-urile le-au oferit o experiență culinară de neuitat, iar barurile i-au ținut răcoriți până dimineață. AOA2022 a fost un adevărat succes, oferind celor prezenți clipe de neuitat. 

Pentru a fii la curent cu toate noutățile despre eveniment urmărește pagina de Facebook ttps://www.facebook.com/aradopenair/  și pagina de Instagram – https://www.instagram.com/aradopenair/

Parteneri: Coca-Cola, Cramele Recaș, Ursus, Red bull, Bulldog Gin, Costa Coffee, PRbeta Agency, Virgin Radio România, West Media.

………………………………………………………
[TITLUL INIȚIAL] (7 iulie, 2022) AOA – 2022. Ediția a 5-a îi combină pe rockeri, hip-hop-eri, fani DNB, techno, house și YNY Sebi cu câinele ȘUIER și colegii săi de la ANTIDROG
A 6-a ediție Arad Open Air Festival se desfășoară în acest weekend pe cel mai controversat aeroport din țară, iar acest gen de festivaluri e, la rându-i, cea mai controversată formă de distracție a tinerilor, de când cu scandalul drogurilor de la SAGA Festival.

Organizatorii au înțeles că dacă tot nu pot să împace aceste două mari controverse (nimeni n-are cum, de altfel!), măcar să le combine – așa că în serile weekendului care urmează puteți să vedeți în același spațiu (aparent) deschis rockeri, hip-hoperi, fani DNB, techno, house și (desigur!) YNY Sebi, dar și pe câinele polițist ȘUIER însoțit de aproape sau de departe de colegii lui de la „Antidrog” îmbrăcați în costum de scenă sau în uniforma de serviciu.

PE SITE-UL AOA puteți citi toate detaliile privind accesul, prețul biletelor etc. iar în aici programul complet:

„Serbăm împreună cea de-a 5-a ediție Arad Open Air Festival!” – este titlul mesajului organizatorilor… poeți, ca de obicei:

„Apa înseamnă viață, iar noi facem parte din ea. Ne pregătim să plonjăm într-un univers acvatic compus din oameni minunați, atmosfera vibrantă, și o gama variată de stiluri muzicale. Sărbătorim toate lucrurile care ne ajută să ne simțim în viață și sărbătorim apa, acesta fiind elementul principal și indispensabil al ei.

Arad Open Air înseamnă libertatea de a gândi, de a acționa, de a crea, de a ne respecta unii pe alții, prin implicare, voluntariat și distracție

Totodată AOA înseamnă și depășirea stărilor obișnuite de percepție și limitărilor de orice fel, prin dans, muzică și artă.

Suntem aici să ne bucurăm din plin de viață, iar asta se poate traduce în multe feluri: stropi de apă rece în zilele calde de vară, sliding la apus, râs cu gura până la urechi, dans cu ochii închiși, bucuria de a fi alături de prieteni și libertatea de a fi fericiți.

AOA suntem noi toți! Dive into the fun, dive into life!”

***

„Vi-l mai amintiți pe Șuier?” – este cel postat de pagina Arad Open Air Festival de către polițiști:

„Cel mai simpatic câine vine și el la AOA Festival. Și, pentru că la orice festival se merge cu gașca, Șuier ia cu el câțiva prieteni, ba chiar ne-a spus că vor fi mai mulți decât de obicei, să se asigure că toată lumea se distrează în siguranță.

Poliția Rutieră din Arad ne va ajuta să avem un flux de mașini echilibrat, atât la sosire în festival, cât și la plecare. Să știți că uneori vor mai testa șoferii cu fiola. Ne dorim cu toții distracție, dar și să fim în siguranță pe drum.

Participă și colegii de la Agenția Națională Antidrog, împreună cu câțiva colegi din alte instituții. În festival avem zero toleranță pentru consumul și traficul de substanțe interzise. Vrem să dansăm și să ne simțim bine împreună, fără să avem parte de incidente neplăcute.

Important este să ne bucurăm de muzică, de timpul petrecut cu prietenii și de experiența unui eveniment desfășurat în siguranță. Hai, că mai avem doar 2 zile până la cea mai tare ediție a AOA Festival!”

(Sună ca un „drept la replică” – ați observat… deci nu întrebați pe nimeni de „pastile roz”!)

…el fiind Șuier:

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news