joi, decembrie 8, 2022

Arădeanul Flaviu Hoțopan și echipa își propun să stabilească un nou RECORD, parcurgând cu KAIACUL în 24 de zile întregul curs al Dunării

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Flaviu Hoțopan și echipa sa vor parcurge întreaga Dunăre cu kaiacul, în vederea stabilirii unui record mondial de viteză de 24 de zile, actualul record înregistrat fiind de 35 zile.

Împreună cu membrii de la Federația Română de Kaiac Canoe și DreamSport, în an centenar, arădeanul Flaviu Hoțopan dorește să arate, prin puterea exemplului, copiilor și părinților acestora că sportul poate reprezenta un viitor frumos, și prin muncă și perseverență se pot obține reușite notabile.

Sportivii care sunt la început de carieră trebuie să știe că drumul cel mai sigur spre victorie este munca și că dopajul distruge cariere, proiecte, precum și viitorul acestora. Sportivii sunt ambasadorii unei țări, ei reușind prin muncă și sacrificiu să transmită mesaje în lumea întreagă și să crească notorietatea țării pe care o reprezintă.

În data de 28 mai, Flaviu Hoțopan și echipa au făcut un ultim antrenament la Baza Perla și au avut o întâlnire cu cei care au vrut să îi vadă înainte de plecarea spre Germania. Pe 30 mai echipa va porni din Ulm pe Dunăre în jos. Parcursul va putea fi monitorizat de către doritori pe facebook, pe pagina proiectului „Împreună suntem puternici”, prin imagini și poziția exactă pe Dunăre.

Între 10 și 12 iunie Flaviu și echipa sa va intra în țară, la Baziaș.

„În sport, important este să participi, nu neapărat să și câștigi” – acesta este sloganul sportivilor impus de părintele olimpiadelor moderne Pierre de Coubertin, dar în cazul lui Flaviu Hoțopan voința ce îl caracterizează va face să își atingă scopul propus.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news