miercuri, august 10, 2022

Arădenii de la B-TON sunt în ton cu vremurile: PE HARD!

 

N-a trecut încă o zi încheiată de la lansarea noii piese ale arădeanilor de la B-Ton (pe numele de scenă ales: Fly – chitară/voce; Gălbenuș – chitară; Gim – bass; D. – tobe), ALUMINIUM, și deja piesa se bucură de succes în rândul rockerilor – e cinstit s-o recunoaștem din start și din păcate: puțini… pentru că ROCKUL NU MAI FACE AUDIENȚĂ MARE!

„Puțini dar buni!” –

cum ar fi bine să privim partea paharul plin pe jumătate: 100 de like-uri și nici un dislike la 16 ore de la premieră e chiar FOARTE BINE în aceste vremuri de… mică audiență, plus pandemic-declarate oficial.

În ceea ce ne privește, după ce am ascultat-o de două ori și i-am dat like-ul cuvenit, pentru că suntem pe cât de critici, pe atât de prietenoși de felul nostru, ne permitem o singură sugestie: încercați să păstrați doar partea instrumentală – a cărei CONSTRUCȚIE HARD sună minunat și se asortează excelent cu peisajul filmat! – și înlocuți vocalul cu o percuție (claviatură, de exemplu)… fie și ca „variantă B” – în rest, BAFTĂ PE PIAȚĂ!

Ultimele Știri

Related news

2 COMENTARII

  1. Umpic de engel de-a lui Rammstein presarat pe iron maiden, nu suna rau defel, pe Fly il cunoscusem prin 20002001, fumam impreuna la garsoniera pe care o aveam la bou rosu, sau la Galsa cand incercau sa faca niste trakuri cu RASA, baiat bun si talentat, textul ok, le tin pumnii sa iasa din obscuritate. ☮️!

Comentariile sunt închise.