marți, ianuarie 31, 2023

[AUTOPREZENTARE] Anca Stoenescu – candidat PSD la Consiliul Local Municipal Arad

 

Mă numesc Anca Stoenescu. Candidez pentru un post în Consiliul Local Municipal, pe listele Partidului Social Democrat. Activez în învăţământ. Sunt inspector şcolar general adjunct şi membru al Corpului Naţional de Experţi în Managementul Educaţional. Sunt căsătorită şi am un băieţel.

Candidez deoarece cred, cu tărie, că pot participa la o schimbare evidentă în ceea ce priveşte eficientizarea şi creşterea valorică a învăţământului local. Lucrând în acest domeniu, am avut ocazia să îi cunosc mecanismele şi funcţionalitatea, cu aspectele bune şi cu cele mai puţin bune. Consider că experienţa mea poate aduce modificări profunde şi pozitive.

Ca profesor, îmi doresc foarte mult o fluentizare şi o modernizare reală a învăţământului. Ca funcţionar, îmi doresc ca birocratizarea să fie minimizată, iar eficienţa întregului proces să crească exponenţial. Ca mamă, îmi doresc un sistem de învăţământ flexibil, care să pună accent pe aptitudinile elevului, maximizându-le. Ca om politic, îmi doresc ca implicarea mea să însemne schimbare în bine, pozitivism logic, performanţă. Şi tocmai pentru că îmi doresc performanţă, merg alături de cei mai buni: echipa de consilieri pe care o propune PSD.

Învăţământul arădean merită şi trebuie susţinut. Investiţia în educaţie şi cercetare aduce beneficii enorme comunităţii, făcând-o sustenabilă pe termen lung şi la un nivel ridicat. Sunt sigură că, alături de dumneavosatră, alegătorii, vom putea face ca anul 2016 să fie un an de cotitură în educaţie, în oraşul nostru.

 

(P)

NOTĂ: În perioada campaniei electorale pentru alegerile locale din 5 iunie, criticarad.ro va publica articole cu conținut politic-publicitar.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news