marți, decembrie 6, 2022

„Blestemul copacului tăiat” sau altceva, mai mundan: S-A RUPT MACARAUA sub un muncitor al G.C.A., pe strada Traian Moșoiu

 

Un muncitor de la Gospodărirea Comunală Arad S.A., care lucra la toaletarea  / tăierea unui copac din intrândul străzii Traian Moșoiu înspre Bulevard, s-a prăbușit de la circa 8 metri după ce brațul macaralei pe care era cățărat s-a rupt. Evenimentul a avut loc în jurul orei 14.00 a zilei de joi, 27 februarie.

În timpul serviciului aflându-se, incidentul este considerat un ACCIDENT DE MUNCĂ… dar,  având un serviciu la stat, mai precis la o societate cu influență mare la alte societăți de stat,  probabil tocmai de aceea a fost ținut „sub tăcere”, deși la fața locului s-au deplasat ISU, Inspecția Muncii, Poliția, Ambulanța, iar accidentul a fost văzut, filmat și pozat de mai multe persoane.

Noi am ajuns acolo la circa un sfert de oră după ce organele „dispăruseră” cu caz cu tot și am filmat… ultimul episod al tentativei de mușamalizare.

Din informațiile pe care le-am primit până la această oră, muncitorul s-a ales cu o fractură de gleznă, a fost transportat la UPU a Spitalului Județean și, după o intervenție a ortopezilor, a fost lăsat să plece acasă.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

3 COMENTARII

  1. Mirifica filmarea, n-ati avut 5 minute sa editati ? (rotire in sens trigonometric cu 90 de grade) Bravo..

  2. Ce sa musamalizat? Vorbiți prostii, de astea sunteți buni. Au fost anunțați ce-i ce trebuie să fie anunțați. Vorbiți de parcă s-ar fi fugit cu muncitorul și cu macaraua de la fața locului.

  3. Dar voi ati vazut ca Bulevardul General Dragalina ati observat ca nu mai sunt pomi pe marginea drumului? Au introdus tevile in pamant, au taiat pomii iar acum la revacere, se asfalteaza peste tot. Asa ca pomi mai sunt doar in padure … si nimeni nu observa asta. Jenanta primarie mai avem.

Comentariile sunt închise.