miercuri, februarie 1, 2023

BOMBĂ cu schije de realitate virtuală: Falcă este ofertat să candideze ca primar la BACĂU… și a zis DA!

 

Pentru noi nu e cine știe ce „trăsnet nemaipomenit”  vestea asta… că Falcă i-a zis DA unui băcăuan oarecare ce s-a rugat de el să candideze ca primar la Bacău – în ceea ce ne privește, chiar ne-am dori ca Gheorghe Falcă să se oprească din a ne mai face de râs la „Brucsles”, și să plece de acolo ca primar la Bacău: nu-i totuna să te înjure băcăuanii că le-ai trimis un faraon isteric și demolator de profesie, sau întreaga Uniune Europeană.

Mai ales că, de când cu celebrul său discurs de la Iași, în care promitea nu doar „ruperea lanțurilor PSD-ului”, ci și câte o pizza la fiecare moldovean – nu „patru oameni la o pizza”, cum e acum -, înțelegem că băcăuanii chiar au nevoie de „Ghiță Falcă”… care oricum, vorba imnului, „pleacă din Arad” și „în zadar se crede nemuritor”.

Faprt pentru care ne-a excitat nu doar inteligența, ci și sensibilitatea răspunsul aproape ferm pe care i l-a oferit lui Cristi Cristinel în topicul următor… care aproape că ne oferă o adevărată BOMBĂ DE PRESĂ, demnă de preluat inclusiv de Euronews… chiar așa, spusă la beție sau ceva:

 

Sursele noastre din aria nu uriașă, dar respectabilă ca număr a serviciilor secrete ne tot bat la cap că ce scrie mai sus e purul adevăr și că, de fapt, acest gest e răzbunarea lui Coldea pe Falcă pentru prostia de a ne prosti pe toți că Sergiu Bîlcea e alesul… de ne-a făcut pe toți să credem că PNL Arad – și nu numai – e o adunătură de analfabeți funcționali… ăă… funcționari – căci iată, dacă se rezolvă faza cu Falcă – primar la Bacău, gata: nu îi mai putem acuza de prostie pe oamenii ăștia, ci, pur și simplu, de o inteligență, subtilitate și umor care depășește chiar și cinismul celebru al englezilor!

Îl vrem, așadar, pe Falcă primar de Bacău poate chiar mai mult decât și-l dorește Cristi Cristinel! – #ânpreună ni-l dorim acolo!

Ultimele Știri

Related news

3 COMENTARII

  1. Pai daca Fifor,oltean get-beget,nascut la Turnu-Severin,candideaza la Primaria Aradului,ma gandesc ca si Falca nascut la Brad,poate candida de primar la Bacau.Mai ramane sa-i si voteze cineva…. S-au o fi si asta cu Fifor tot o gluma???

Comentariile sunt închise.