vineri, decembrie 9, 2022

Csilla Aur: „PSD Arad sprijină educația copiilor și propune înființarea de noi creșe în Arad“

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Csilla Aur: „PSD Arad sprijină educația copiilor și propune înființarea de noi creșe în Arad“

 

Echipa social-democrată din Consiliul Local Municipal a depus astăzi un nou proiect de hotărâre care vizează
înființarea unor creșe în Arad, accentul fiind pus pe locații limitrofe zonei industriale. Sursa de finanțare
urmează să fie de la bugetul local.

„Așteptările arădenilor care ne-au votat sunt mari și ne străduim să nu îi dezamăgim. De aceea, fiind în opoziție, principala noastră armă sunt inițiativele, în conformitate cu ceea ce am promis oamenilor.

Pentru asta am mers chiar la rădăcina nevoilor sociale ale multor familii din Arad, care se confruntă cu probleme serioase de venituri, spațiu și timp când vine vorba despre copiii cu vârstă ante-preșcolară.

Da, educația costă iar administrația locală are obligația, în primul rând morală, de a susține eforturile acelor părinți care nu au posibilitatea materială de a apela la zona privată. De aici și ideea înființării de noi creșe, cât mai aproape de locurile de muncă ale părinților. Înainte de toate este și dorința exprimată de mii de arădeni cu care am stat de vorbă în cartiere. Conform proiectului nostru de hotărâre sumele necesare înființării creșelor se asigură din bugetul local sau din fonduri atrase, inclusiv din fonduri europene. Sperăm ca acest proiect, atât de necesar Aradului, să fie înțeles, asimilat și votat de colegii din alte partide” spune consilierul local municipal PSD, Csilla Aur.

Biroul de Presă al PSD Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news