vineri, decembrie 2, 2022

CURSURI NOI la Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad

 

COMUNICAT DE PRESĂ

În perioada următoare, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad, prinCentrul de Formare Profesională, organizează noi cursuri de:

RESPONSABIL PROTECŢIA DATELOR

FORMATOR

INSPECTOR RESURSE UMANE

CONTABIL.

Astfel, în perioada, 3- 4 septembrie 2018 vă propunem cursul de Responsabil Protecţia Datelor.

„Conformitatea cu GDPR-ul trebuie asigurată în orice instituţie şi companie care prelucrează date personale. Cursul se adresează tuturor celor care începând cu data de 25 mai 2018 au obligaţii privind protecţia datelor cu caracter personal dar şi celor care doresc să-şi cunoască drepturile privind protecţia datelor personale”, declară preşedintele CCIA Arad, arh. Gheorghe Seculici.

În perioada 15 septembrie – 29 septembrie 2018 va începe şi un nou curs de FORMATOR. Cursul este acreditat ANC, recunoscut atât la nivel naţional, cât şi în Uniunea Europeană şi se adresează persoanelor cu studii superioare, persoanelor care doresc să înceapă o carieră în domeniul formării profesionale sau chiar a training-urilor şi workshop-urilor de specialitate.

Tot în luna septembrie vor demara şi cursurile de INSPECTOR RESURSE UMANE şi CONTABIL.

Informații și înscrieri la Centrul de Formare Profesională din cadrul CCIA Arad – strada Cloșca, nr. 5, telefon 0730.188.299, persoana de contact prof. Carmen Marinela Crişan.

Biroul de presă al CCIA Arad

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news