marți, decembrie 6, 2022

Dezbatere publică ONLINE pentru reglementarea Serviciului de administrare a spațiilor de joacă, spațiilor de agrement, terenurilor de sport și a mobilierului urban

ANUNȚ DEZBATERE PUBLICĂ

Primăria Municipiului Arad organizează luni 23.05.2022, ora 12:00, dezbaterea publică ONLINE având următoarea tematică:

Proiect de hotărâre privind aprobarea unor măsuri pentru reglementarea Serviciului de administrare a spațiilor de joacă, spațiilor de agrement, terenurilor de sport și a mobilierului urban din domeniul public al Municipiului Arad – inițiativa primarului.

Documentele supuse dezbaterii publice pot fi consultate pe site-ul Primăriei Municipiului Arad, la adresa: https://www.primariaarad.ro/dm_arad/portal.nsf/AllByUNID/proiect-nr-19-din- 13042022-00020b9e?OpenDocument.

Primăria Municipiului Arad face precizarea că dezbaterea se va desfășura prin platforma online ZOOM, timp de 40 de minute.

Această sesiune poate fi prelungită cu încă o sesiune cu aceeași durată, dacă se constată această necesitate.

Persoanele care doresc să participe online la dezbatere vor anunța până cel târziu la data
de 20.05.2022, ora 14:00 intenția de participare și totodată, vor transmite opiniile pe care
urmează să le pună în discuție, la adresa de e-mail [email protected], unde vor preciza: numele, numărul de telefon, instituția/organizația pe care o reprezintă și adresa de e-mail pentru trimiterea invitației online.

Persoanele care doresc să ia cuvântul în cadrul dezbaterii vor trebui să specifice acest lucru în cadrul aceluiași e-mail. Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de cinci minute pentru fiecare participant.

Transmiterea solicitării de participare la dezbaterea publică reprezintă acordul explicit al expeditorului cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul îndeplinirii unor obligații legale de către Primăria Municipiului Arad.

Biroul de presă al Primăriei Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news