DE CARTIER

Din seria „ori sunteți proști, ori suntem dușmani!” – ați făcut din bieții fumători niște homeleși. Măcar vi-s mândri de asta?!

 

Mă, frate, io nu pot să înțeleg de unde atâta ură – vorba unor surioare – deversată pe fumători! Chiar nu pot să decelez câtamai răzbunarea legislativă pe o categorie socială (pentru că fumătorii sunt o categorie socială – iar cine contestă asta e un inadaptat) care ajută bugetul țării și contribuie la bunăstarea nefumătorilor mai mult ca Țiriac, Takata, Porumboiu și Becali la un loc, ridicat la puterea a 10-a! Adică tu așa te porți cu ăla care, cumpărând shitul de care are nevoie încărcat de taxe ca o cămilă proastă cu saci de heroină, îți dă ție bani de borduri, de conducte și de vile-n Grecia?! Că și Jin Ling dacă-și ia de la bișnițarul ăla din piață, tot face un serviciu patriei – că din banii ăia, bișnițarul își plătește taxele și impozitele la zi (altfel n-ar avea cum… știu caz concret)!

Să-l pui pe omul ăsta care – e de presupus la sigur, din moment ce nu-i înconjurat de „forțe de ordine” – să fumeze la zero grade pe trepte la Luci Bar într-o cașcarabetă jumate underground, jumate la nivelul asfaltului e inuman, bă, fraților vitregi care suntem… ca-n balada asta de o puteți citi din galerie, de-am preluat-o de pe derbed.eu. Adică vrei să zici că așa-i protejezi tu pe restul clienților de „Luci Bar” de fumătorii periculoși să dea foc la păcănele sau cancer la bărmăniță (care și ea fumează afară)… asta protejezi tu?! Crusta aia de nicotină și scuipat din interiorul birtului o protejezi tu… să se conserve?…

Păi înseamnă că ori ești prost, ori suntem dușmani.

Lucian Valeriu, 14 noiembrie 2016 9:35

fumator3fumator-2fumator-1