miercuri, februarie 8, 2023

Fifor: „Propunerea PSD de majorare a salariului minim se adresează în primul rând salariaților cu venituri mici din mediul privat”

[COMUNICAT DE PRESĂ]
Mihai Fifor: Propunerea PSD de majorare a salariului minim se adresează în primul rând salariaților cu venituri mici din mediul privat.

Prin acordul exprimat în Coaliție asupra acestei propuneri, PSD își atinge astfel unul dintre obiectivele politice, enunțate la finalul lunii august, referitoare la sprijinirea salariaților cu venituri mici din mediul privat.

Propunerea PSD, exprimată încă din luna august prevede, o creștere a salariului minim de la 2550 de lei la 3000 de lei , iar scutirea de taxe pentru 200 de lei din veniturile angajaților, care în prezent se aplică doar în cazul majorării voluntare a salariului minim, se va acorda, începând cu 1 ianuarie 2023, tuturor salariaților din această categorie.

PSD subliniază că majorarea salariului minim este necesară și pentru menținerea în țară a forței de muncă de care au nevoie antreprenorii pentru a-și desfășura activitățile economice.

PSD va continua să promoveze în Coaliție programe și măsuri de sprijin adresate categoriilor active din societate, care se confruntă cu dificultățile provocate de actualul context economic.”, afirmă președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.

Biroul de Presă al PSD Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news