Fotbal la bibliotecă! Nea Ionuț (Popică) Popa vine la „Personalități arădene”

 

Antrenorul arădean de fotbal Ionuț Popa va fi invitatul longevivului proiect al Bibliotecii arădene dedicat „Personalităților arădene”.

Ionuț Popa și-a încept cariera de fotbalist la echipa ”JUNIORII” Politehnica Timișoara. Din anul 1997, săvârșineanul renunță la pasele din teren și se dedică antrenoratului. Cele mai prestigioase echipe pe care le-a antrenat sunt: UTA, Politehnica Iași, CSMS Iași. Este recunoscut ca unul dintre cei mai temperamentali antrenori, care s-a exprimat fără menajamente, în repetate rânduri, față de duplicitatea arbitrilor, seriozitatea jucătorilor sau a diverselor comisii din fotbalul românesc. Surâzând mucalit și fentator la semnificației zilei de 13 în care este invitat, „Ionuţ Popa, (Popică!) antrenorul care a făcut spectacol de-a lungul anilor prin declaraţiile sale”, (Pro Sport) vine la „Personalități arădene”. Miercuri, 13 aprilie, la ora 13.00, la Biblioteca Județeană.

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6540
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy