duminică, august 14, 2022

 Ilie Poenaru (45 de ani) va antrena UTA în următorul sezon

 

UTA Arad a anunțat luni că Ilie Poenaru (45 de ani) va antrena echipa în următorul sezon din Liga 1.

Contractul lui Ionuț Badea a expirat la finalul acestui sezon, iar conducerea echipei nu a reînnoit înțelegerea cu tehnicianul.

BINE AI VENIT, ILIE POENARU! – a titrat astăzi Uta-Arad.ro

Ilie Poenaru este noul antrenor al echipei UTA. Antrenorul în vârsta de 45 de ani va conduce echipa noastră în sezonul 2022/2023.

„Avem plăcerea de a vă prezenta noul antrenor al echipei noastre, Ilie Poenaru. Îi urăm bun venit în clubul nostru și ne bucurăm că a ales UTA.”, a fost scurta prezentare pe care managerul general al clubului, Attila Brosovszki i l-a făcut tehnicianului bucureştean.

„Sunt onorat să fiu aici. Au fost foarte multe oportunități și foarte multe oferte pe care le-am avut, însă ce se întâmplă în acest moment la Arad m-a făcut să aleg acest club pentru că e un club de tradiție, un club care știe ce vrea, e un club foarte bine organizat, un club care din toate punctele de vedere îți poate oferi tot ce ai nevoie pentru a face performanţă.”au fost primele cuvinte ale lui Ilie Poenaru după instalarea pe banca tehnică a echipei noastre.

În cariera sa de antrenor, începută în 2011, Ilie Poenaru le-a mai pregătit pe Academica Clinceni, Gaz Metan Mediaş, FC Voluntari şi Dinamo Bucureşti U19.

Îi urăm bun venit şi cât mai multe realizări alături de noi!”

Sursa: Uta-Arad.ro

Foto: Facebook UtaArad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news