În Bujac, ploaia a ignorat canalizarea „bine făcută” și ironiile lui Falcă și a intrat în curțile oamenilor

 

Consilierul local Beniamin Vărcuș a postat pe Facebook și YouTube un clip pe care l-a filmat imediat după ploaia din această seară pe una dintre străzile „nou reabilitate” din cartierul Bujac. După cum se poate vedea de oricine dar, mai ales, simți de cei afectați, lucrările de canalizare efectuate sub „bagheta” primarului Gheorghe Falcă pe bani foarte mulți nu fac față nici măcar unei ploi serioase de o oră.

Redăm și mesajul politicianului PSD, care a comentat în cheie administrativă situația: „După 12 ani de mandat Falcă, trebuie sa ne rugăm toți la Dumnezeu să nu vină o ploaie mai serioasă, altfel tot orașul este sub ape. În timp ce ne scufundăm la propriu, primarul visează fântâni arteziene cântătoare pe Mureș. Visează tot felul de poduri care nu duc nicăieri si  „mega proiecte” extrem de costisitoare. Parcă trăim un coșmar din care nu ne mai trezim.

Cred că este momentul să ne uităm pe documentele aferente lucrărilor de canalizare, pe costuri, pe certificările de calitate, să vedem cine se face vinovat de faptul că la fiecare ploaie mai zdravănă arădenii inventariază pagube de sute de mii de euro. Cine îi despăgubește pe acești oameni domnule primar Falcă? Cine este responsabil pentru canalizarea subdimensionată și prost realizată?
Ne-am săturat să tragem semnale de alarmă. Cineva trebuie să plătească!” – a scris Beniamin Vărcuș pe rețelele de socializare.

Loading

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6491
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

1 Comentariu

  1. Mai bine ar fi facut ceva pentru oamenii aia, el s-a dus sa faca figuratie cu telefonul lui scump? nesimtire tipica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy