duminică, noiembrie 27, 2022

[KICKBOX] Arădenii de la Top Fighters Club au dat bine cu pumnul la Timișoara și și-au adjudecat două locuri I

 

Sâmbătă, 17.02.2018, Interclub Timisoara a organizat o nouă competiție de kickbox dedicată amatorilor. Pentru participanții arădeni de la Top Fighters Club (antrenor Gabi Moț) a fost  o participare onorantă și cu multe victorii.

Surpriza a venit din partea  tânărului sportiv  Truta Adrian care, după doar 10 luni de antrenament și primul meci oficial la care a participat, a reușit un loc 1 împotriva unui adversar  mult mai experimentat de la NRG Arad. Rosu Daniel, cu peste 5 ani de kickbox și o grămadă de meciuri în palmares  a fost învins de Truta Adrian care astfel a debutat cu o victorie în asemenea competiții.
Un alt loc 1 a fost adjudecat de Tulcan Adelin iar Mânzălică Bogdan și Cristian Florin au obținut locurile 2. Savianu Alex  a reușit un meci egal fiind  accidentat la picior.

Astfel, 2 locuri 1, 2 locuri 2 si un egal este „bilanțul” zilei pentru  sportivii de la Top Fighters Club Arad.

Oricine se poate  înscrie la Top Fighetrs Club -kickbox- abonament 90 ron/lună. Antrenamentele se fac pe str Poetului, Scoala Generala nr. 11 ( Gimnaziala „Nicolae Bălcesu”- sala de sport) în zilele de marți și joi de la ora 18.00 iar sâmbăta de la ora 12.00.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news