joi, august 18, 2022

[NOILE TRENDURI ÎN ARHITECTURĂ ȘI DESIGN] Terase, curți și grădini suspendate – FOTO

 

Dintotdeauna m-au pasionat grădinile suspendate. Ce poate fi mai frumos decât să te bucuri de natură chiar și la etajul 7 sau 10? Pe lângă senzația că ai tot orașul la picioare, ai colțul tău intim de superioritate, stil și eleganță.

Într-o grădină suspendată nu ar trebui să lipsească niciodată un colț de relaxare și cel de luat masa. Acest concept l-am aplicat în „grădina” unui penthouse din Oradea. Avem zona de luat masa pentru timpul verii când să-l folosești  pentru un mic dejun sau cină dar și pentru petreceri cu prietenii. Am gândit o zonă b în care am integrat jacuzzy sau piscina.

Pentru placarea pardoselei e preferabil a se utiliza o textură de lemn mixat cu piatră pentru a oferi atât confort cât și  stil.

Elemente „must” pentru o terasă cu stil

Bineînțeles, pentru a fi un cadru bine definit, trebuie să nu lipsească  elementele de  iluminat ale terasei pe timp de noapte și un sistem de sunet.

Terasa trebuie să fie concepută atât ca un cadru intim dar și pentru momente împreună cu prieteniI, prin integrarea uni grill și a unui bar pentru party-uri.

 

………………………………………

Notă: Galerie foto –  Concept realizat de NEST DESIGN – companie de Design Interior și Arhitectură

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.