duminică, august 14, 2022

Normele de aplicare ale „celui mai generos program de finanţări nerambursabile aplicat vreodată în România” vor fi publicate în această săptămână

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Florin Tripa : PSD se ține de cuvânt și pune în aplicare punct cu punct programul de guvernare

În cursul acestei săptămâni, Ministerul pentru Mediul de Afaceri va publica normele de aplicare ale Start-up Nation, program care prevede acordarea unui ajutor de minimis nerambursabil de până la 200.000 lei pentru toți care vor să își deschidă o afacere în România.

„Așa cum am arătat în aceste prime patru luni de guvernare, PSD se ține de cuvânt și pune în aplicare punct cu punct programul prezentat în campania electorală. Lansarea programului Start-up Nation era programată pentru luna mai, astfel că ne-am îndeplinit obiectivul și în acest caz.

Proiectul PSD a fost catalogat de specialiștii din domeniu drept «cel mai generos program de finanţări nerambursabile» aplicat vreodată în România. Vorbim despre fonduri nerambursabile de până la 200.000 de lei/beneficiar  (cca. 44.000 EUR) pentru IMM-urile nou înfiinţate. Anual, prin programul Start-up Nation se alocă 10.000 de finanţări în valoare de 44.000 de euro fiecare. Programul Start-up Nation este foarte așteptat de mediul de afaceri și de antreprenorii români pentru că reprezintă una dintre cele mai bune forme de sprijin pentru afacerile debutante existente până în prezent.

De subliniat este faptul că spre deosebire de alte programe, acesta nu pretinde coparticipare la cheltuielile eligibile și nu impune condiții împovărătoare celor care vor să participe la proiect“, declară deputatul PSD Arad Florin Tripa.

Biroul de Presă al PSD Arad

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

  1. Saracii parlamentari de kkt,psd. Au uiitat javrele ca ei au obstructionat programul PNDI in 2012,pr ca nu au luat spaga de la constructor? In cazul acesta,Romstrade. Si ca l-au inchis nevinovat pe Iordache? Pt ca nu a vrut sa le dea spaga? Sau,cele 2 pasaje,cet si micalaca,din cauza cui nu au fost terminate? Va spun eu: DIN CAUZA JEGOSILOR DIN psd.!!!!! Si aici nu ma refer la igiena,ci LA CARACTER.!!!!!

Comentariile sunt închise.