joi, februarie 2, 2023

O bunicuță de 82 de ani a fost găsită de un echipaj de jandarmi la 15 kilometri de casa sa din Pecica și ajutată să ajungă cu bine la familie

O bătrânică de 82 de ani a fost găsită de jandarmi pe marginea drumului la peste 15  kilometri de orașul Pecica

[COMUNICAT DE PRESĂ]
O bătrânică de 82 de ani a fost găsită de jandarmi pe marginea drumului la peste 15  kilometri de orașul Pecica

În această dimineața în jurul orei 07.30, un echipaj de Jandarmerie care se deplasa spre Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I, a observat pe marginea drumului (DN7), la aproximativ 15 kilometri de orașul Pecica înspre Nădlac,  o persoană care părea dezorientată, îmbrăcată sumar și fără încălțări.

Jandarmii au oprit imediat și în urma interacțiunii și-au dat seama că femeia necesită îngrijiri medicale de specialitate, au urcat-o în autoturism și au condus-o la sediul Poliției Pecica.

În urma verificărilor efectuate au fost stabilite datele de identificare ale femeii precum și ale aparținătorilor  legali, domiciliați în orașul Pecica, acestia din urmă fiind înștiințați despre situație și asigurați că femeia va fi în siguranță până la sosirea lor.

Preventiv a fost solicitat un  echipaj de ambulanță în vederea efectuării unei evaluări medicale.

Biroul de presă al Inspectoratului Județean de Jandarmi Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news