O femeie de 86 de ani din Galșa a sunat la 112 reclamând că a fost victima unui viol. Făptașul, însă, nu există, iar medicii legiști au declarat-o… neatinsă de decenii

 

Caz juridic hilar – dacă n-ar avea accente de psihopatie – la Galșa. L. E., în vârsă de 86 de ani, cunoscută în sat ca Erjy Neni, a reclamat ieri (7 decembrie, 2016) că „tocmai am fost victima unui viol, săvârșit prin constrângere morală” (pasaj din declarația femeii). Polițiștii de la Postul de Poliție Șiria au ajuns aproape instantaneu la poarta reclamantei – nu-i greu… se cunoaște om cu om acolo, iar Erjy Neni e un fel de celebritate locală -, dar… n-au găsit nici urmă de bărbat… de violență… nimic rupt… nimic stricat… nicio urmă a trecerii vreunui răufăcător prin viața femeii ajunsă la vârsta senectuții.
Dusă la Arad petru examenul de expertiză legală în regim de urgență, medicii au constatat, de asemenea, lipsa oricăror urme de agresiuni… nici măcar o amprentă străină nu au găsit pe corpul femeii.

„Se poate să i se fi tras de la post îndelungat… se întâmplă să-ți slăbească mintea în timpul postului și dacă ai mult mai puțin de 86 de ani” – cred sursele noastre apropiate cazului juridic destul de rar.

Se pare, așadar, că femeia a fost produsul dorinței unui bărbat… imaginar… poate chiar domnul din poză.

 

Facebook Comments Box

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy