joi, februarie 2, 2023

Polițiștii din Chișineu-Criș au fost la „pescuit de țigări” în zonă, ocazie cu care au descoperit și 14 carduri sociale „lăsate în grija” contrabandiștilor

[COMUNICAT DE PRESĂ]
PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE CONTRABANDĂ

La data de 14 octombrie a.c., polițiștii orașului Chișineu-Criș, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș au pus în executare 7 mandate de percheziție domiciliară, la persoane bănuite de contrabandă pe raza localităților Chișineu-Criș și Nădab.

Din cercetări a reieșit că, în cursul acestui an, mai multe persoane cu vârste cuprinse între 35 și 61 de ani, ar fi comercializat în mod repetat țigări netimbrate sau timbrate necorespunzător, pe raza localităților Chișineu-Criș și Nădab, atâd la domiciuliu cât și în cadrul unor societăți comerciale.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor 11.370 de fire țigarete netimbrate sau timbrate necorespunzător susceptibile a provenii din contrabandă și 14 carduri bancare* aparținând altor persoane.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Inspector principal de poliție, Pescar Livia

* „Nu au fost carduri bancare, au fost carduri de bonuri si carduri sociale, iar din 14 carduri,  doar 4 carduri au fost bune, restul fiind expirate” – a corectat cineva din „apropierea situației” comunicatul.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news