DE CARTIER

[RUBRICI] HATER DE BUCALE: Eu cred că s-a-ncins tărâța-n voi degeaba (18+)

 

A scos căcatul ăla ofilit de Dan Teodorescu un căcat de melodie-manifest și 33 de persoane publice au acceptat să repete ca papagalii „eu cred că Dumnezeu preferă lemnul, lemnul și spațiile mici”.

Fâs!

Problema e că unii și-au amintit că sunt botezați ortodox și au zis că e cazul să le bage o corecție morală lu’ Teodorescu & Prietenii. D-alea cu `tu-ți grijania mă-tii de antiromân vândut musulmanilor, păi nu te bat eu de-ți sună apa-n cap până-ți dai seama că nu-i treaba ta ce preferă Dumnezeu? Alții au sărit imediat la gâtul creștinilor grăbiți și le-au adus aminte că nu e creștinesc să ameninți cu moartea și să mânjești cu rahat casa aproapelui tău, că doar dumnezeul ăla ortodox se pare că are dreptul să judece. Apoi argumentele s-au diversificat: că mega-moschee, protest cu 500 de cruci, dacopați, muie naționaliști suntem europeni, muie europeni suntem descendenții lui Bafometos androginul etc, etc. până s-a ajuns la un mare căcat de nu mai înțelegi nimic din el.

Niște dobitoci. Și normal că a intrat și Lucian Mîndruță în horă, dacă e vorba de-un like, un comment, un react se știe că imediat îi crește nivelul de adrenalină. Mai bine ar face și el o labă decentă pe xhamster decât să stea să vorbească despre libertatea de expresie în România.

Păi plm, cum să spui că voma aia de melodie e un manifest și cum să începi să îi înjuri pe puleții ăia că manipulează? Lasă-i, `oaie, pe toți să facă ce vor, eu mă duc să înregistrez la culte un nou rit: Suhai Unicul Geto-dac Imam Preot Uns în Legea Arahnidica. În loc de tămâie folosim cannabis și veți avea dreptul să-mi dați nevestele să le însămânțez și să-mi plătiți vodcile la bar.

Serios, e o vomă de melodie. Tam-tam pentru nimic.

Dan Suhai, 10 aprilie 2016 7:45