DE CARTIER

[RUBRICI] HATER DE BUCALE: Pai e frumos, mă, Liviule? (18+)

 

Societatea românească e clătinată de lovituri puternice zi de zi. Fraților, trăim vremuri de restriște și nu știu dacă vom reuși să ne refacem spiritul după ce vom trece prin acest Apocalips.

Mda… nu merge. Am încercat, nu merge. Tot 18+ tre’ s-o dau:

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv pentru furt de voturi. Meh, pula mea, nu e nicio noutate – un politician român fură voturi. Dar occidentul nu e atât de libertin în gândire ca noi. Drept urmare, European Broadcasting Union a decis că e cazul să dea afară România din competiția internațională de râgâit pe scenă, Eurovision.

Sunt ferm convins că motivul e frica de furtul de voturi, nu datoriile pe care le-a strâns TVR față de EBU. Închipuiți-vă, dacă poneiul ăla obosit daco-rocker de Ovidiu Anton avea șansa să-și vomite momentul de liniște în fața milioanelor de telespectatori de pe continent sigur lua locul I. Îl suna pe Liviu Dragnea și îl votau toți teleormănenii din afara sau din lăuntrul României. Succes garantat! Evident EBU a devenit conștient de pericol și a căutat nod în papură cu alea 16 milioane de franci elvețieni datorie. Sau e mâna lu’ Trăistariu la mijloc? Că spunea că are de gând să dea bani grei ca să arate că Paradisio e cântec, nu screamăt.

Păi bine mă, Liviule, la câte sfori ai tu nu puteai să aștepți în pizda mă-sii până pe 14 mai înainte să te condamne ăștia pentru furt de voturi? Îți dai seama că, pe lângă grava lovitură de imagine adusă României, ai pierdut total susținerea rockerilor și a nostalgicilor daci? Păi după ce ne-am făcut de râs cu Ouatu fără ouă tu refuzi să trimiți ARTA la Eurovision, bă? Asta e rock, în morții mă-tii care votează, bă căcatule! Au murit oameni la revoluția din Colectiv ca să avem noi voie să trimitem rockodaci la Eurovision. Ce putea să se întâmple? Era scandalizat/ă Concita Wurst? Nu! Câștigam furând voturi dacă nu erai tu un hoț ordinar.

PS: evident că e bine că nu mai avem voie să participăm la Eurovision. Sper să se mențină interdicția și anii viitori. E cel mai de căcat carnaval al kitschului.

Dan Suhai, 22 aprilie 2016 5:31