vineri, august 19, 2022

Sâmbătă „crazy” la Glasspandoor. Multe categorii de produse la preț redus cu 50%. [VEZI REGULAMENT]

„Crazy shopping saturday" va avea loc sâmbătă, 02.07.2022, începând cu ora 10:00, în showroom-ul din Arad, Str. Cicio Pop, Nr.19.

Campania „Crazy shopping saturday” va avea loc sâmbătă, 02.07.2022, începând cu ora 10:00, în showroom-ul din Arad, Str. Cicio Pop, Nr.19.
Practic, cei de la Glasspandoor își doresc ca viitori lor clienți să achiziționeze produse de mobilier la preț redus cu 50% pentru a se convinge de calitatea produselor fabricate în Arad și oferite ulterior spre vânzare.
„Credem că cea mai bună strategie de marketing este recomandarea, de fapt este mult spus o strategie de marketing, pentru că este experiența unui apropiat care ți-a fost relatată și care te încurajează să cumperi.
Noi fiind relativ de puțin timp prezenți în piață cu produse de mobilier trebuie să ne validăm produsele ca și produse de calitate, de aceea încurajăm achiziția la prețuri reduse cu 50%, tocmai pentru ca arădenii să poată beneficia de produsele noastre, astfel încât să ne ofere feedback-ul lor, nouă, dar și apropiaților acestora.
Sigur, reducerile se vor aplica și la celelalte categorii de produse. Am demonstrat, în timp, că produsele oferite de noi sunt de cea mai bună calitate, livrate în cel mai scurt timp, la cel mai bun preț, vom demonstra în continuare că Glasspandoor este cea mai bună variantă pentru clienți, pentru categoriile de produse oferite spre comercializare.” – Karina Dima, Director General, Glasspandoor.
TOP 3 MOTIVE SĂ FII ACOLO:
-prețuri extrem de mici;
-posibilitate de achiziție în rate;
-livrare din stoc;
CATEGORII DE PRODUSE ALE CĂROR PREȚURI VOR FI REDUSE:
Așadar, sâmbătă, 02.07.2022, „Crazy Shopping Saturday” în Arad, pe Str. Ștefan Cicio Pop la numărul 19.
Vezi regulamentul de participare aici –
Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news