luni, martie 27, 2023

Solidaritatea NU înseamnă o mânuță pe fond galben!

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Solidaritatea NU înseamnă să îndemni arădenii să facă donații către ONG-ul de casă al PNL, în detrimentul celorlalte ONG-uri!

Solidaritatea NU înseamnă să pui în fața faptelor bune făcute de oameni cu suflet mare, care nu au nici o legătură cu campania electorală pe fond galben!

Să înțelegem că în această grea perioadă prin care trecem cu toții,preocuparea dumneavoastră este de a crea rețele și campanie electorală mascată pe fondul emoțional al arădenilor?!

Credeți că este momentul să contorizați pozele de profil cu rama galbenă,ca urmare a directivelor de partid? Ba mai mult, să creați acea psihoză în rândul angajaților din instituțiile subordonate cum că, cine nu se conformează nu dă bine față de șefii (numiți politic), nu vor mai putea avansa sau că,după ce trece criza,vor fi dați afară?!

În timp ce voi contorizați simpatizanții (care scad vertiginos), noi, ceilalți, contorizăm cu inima strânsă, câte cadre medicale infectate avem din cauza lipsei echipamentelor și protocoalelor,și ce este cel mai dureros,am început să ne numărăm morții…

Cadrele medicale și toți cei din linia întâi,cei care salvează vieți cu riscul propriilor lor vieți,în aceste momente au nevoie să fie conduși de persoane competente și profesioniste,nicidecum de cei numiți doar pe criterii politice! Acestora din urmă,care se știu depășiți de situație,le cerem să demisioneze și să lase locul celor care îl merită. Deci, pot urma exemplul lui Cîțu, ministrului sănătății Costache și cu siguranță lista va continua în viitorul apropiat, având în vedere gradul de incompetență al acestui guvern.

Este timpul ca toți cei care ați fost aleși în funcții publice sau numiți să vă citiți fișa postului, să vă gândiți că sunteți plătiți din banii arădenilor ȘI SĂ VĂ FACEȚI TREABA!

Nu vă mai lăudați cu nimic din ceea ce faceți pe banii noștri, ai arădenilor! Doar faceți-vă treaba!

Vasile Pacșa, președinte Platforma Social Liberală Arad

***

Articol asociat:

Victorie! Petiția #6lunifărărate se transformă în realitate

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news