ȘTIRI

Subcomisarul George Lucian PESCAR este noul șef al „Mascaților” de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale al IPJ Arad

 

„Cei 7 pentru S.A.S.” – în traducere oficială candidații înscriși la concursul organizat pentru ocuparea funcției vacante de șef serviciu la Serviciul pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J Arad – au luptat pentru ocuparea, vezi bine, a râvinitului post, iar urmare a concursului, a fost desemnat câștigătorul.

Începând cu data astăzi, dacă totul va decurge normal, subcomisarul George-Lucian Pescar va ocupa funcția de șef al SAS.

La concursul pentru ocuparea postului de șef al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J Arad s-au înscris la concurs următorii ofițeri de poliție: comisar șef Naghi Ovidiu Ionel, comisar șef Binchici Bogdan, comisar Ghiță Marian Claudiu, comisar Ursu Marius Lucian, subcomisar Leucuța Maximilian, subcomisar Pescar George Lucian și  inspector principal Lucuța Lucian Dănuț.

Articol (aproape) colateral:

Pentru că „așa ne trebuie”! După ce a scos pistolul la un coleg polițist din cauza unei femei ușoare și a făcut „mascații” de râs… este șef la „Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase”

Critic Arad, 5 mai 2017 11:30