N-CAZURI

[TEASER] O lucrare rușinoasă a SCCO și DIICOT Arad e pe cale să arunce în pușcărie pentru restul vieții doi cetățeni GERMANI pentru că au chemat la muncă niște ȚEPARI

 

Un neamț-sadea și iubita sa unguroaică cu dublă cetățenie română și germană sunt victimele neprofesionalismului lucrătorilor SCCO și DIICOT Arad, organe care au început și terminat cu rechizitoriu urmărirea penală asupra cetățenilor străini, instanțele judecătorești acceptând arestările propuse de anchetatorii statului. Mette Christian Gerhard Heinrich Albert și concubina sa, Kulas Eva, zac în arest la domiciliu într-un apartament din Arad (după ce au plătit o cauțiune enormă) și așteaptă o sentință grea, urmare a unei „lucrături” ca în cursurile de CUM SĂ NU FACI O ANCHETĂ!
Cei doi sunt acuzați de săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și complicitate la trafic de persoane și, în conformitate cu prevederile Noului Cod Penal, sunt pasibili de pedepse ce pot depăși 25 de ani.

 

 

La începutul acestui an, cuplul a fost reținut în urma unei descinderi în forță a organelor de poliție pe aeroportul din Cluj,

arestați și încarcerați în arestul IPJ și Penitenciarul Arad – urmare a unei lucrări „lălăită” pe o perioadă de doi ani și jumătate.

„La data de 4 ianuarie a.c., bărbatul, de 56 de ani, cetățean german și femeia, de 40 de ani, cu dublă cetățenie – română și germană – au fost depistați de polițiști, în timp ce încercau să părăsească teritoriul statului român, având ca destinație Germania.
Cei doi au fost reținuți pe bază de ordonanță de reținere, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de persoane și complicitate la trafic de persoane și au fost indisponibilizaţi, în vederea confiscării, 31.680 de euro.
În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, în perioada iulie 2014 – iulie 2015, cei doi, ar fi recrutat 30 de victime, femei și bărbați, din Arad, Timiș, Suceava și Covasna, pe care le-ar fi cazat și exploatat în Germania.
De asemenea, s-a stabilit că victimele erau constrânse să presteze sau să îndeplinească diferite servicii, în agricultură, pe o plantație de căpșuni” – este rezumatul știrii pe care birourile de presă ale Poliției și DIICOT au emis-o redacțiilor și au pus-o pe site-urile oficiale la data respectivă.

De menționat dintru început că și Eva Kulas și Christian Mette au tot frecventat România cât timp reprezentau „pericole sociale”, respectiv pe perioada în care a fost derulată urmărirea penală asupra lor… doar că procurorul nu terminase de dat „copy&paste” de pe declarațiile așa-ziselor părți vătămate.

***

Mette Christian deține, împreună cu familia sa, o suprafață enormă, implict extrem de valoroasă, de teren agricol în zonele Königslutter am Elm – Ot Lelm Untergase, în apropiere de orașul Braunschweig din regiunea Niedersachsen.
Am fost acolo, am filmat și pozat toate locurile și am vorbit cu toate persoanele implicate în această problemă foarte complicată.

Ce am documentat noi, în Germania, contrazice flagrant declarațiile „victimelor” scrise ca după dictare!

Suntem un ziar care face (inclusiv) anchete de presă – nu ne surclasăm DIICOT și SCCO și cu atât mai puțin completelor instanțelor de judecată, nu ne credem mai competenți în a efectua o investigație asupra unui subiect decât procurorii și polițiștii și nu suntem în niciun fel de conflict de interese cu aceștia. Publicăm, ca oricare alt ziar tipărit și online, comunicatele venite pe surse oficiale, fără să sunăm anchetatorii pentru a le cere probe concrete care să dovedească acuzațiile care li se aduc suspecților, arestaților sau inculpaților.

Dar, urmare a unei investigații private pe care am întreprins-o timp de 5 zile la fața locului, însoțiți de un avocat și un translator, concluziile noastre față de acest subiect sunt următoarele:

– Ceea ce au făcut polițiștii DIICOT Arad și procurorul nu e anchetă – e o lucrare care denotă incompetență, rea credință sau corupție;
– Cei 30 de agricultori nu sunt, n-au fost și nici nu vor fi niciodată agricultori;
– Acolo unde au locuit „victimele” nu e ghetou – VEZI FOTO;
– Christian Mette și Kulas Eva nu sunt traficanți de persoane.

Vom demonstra ceea ce afirmăm cu probe audio, foto și video luate de la fața locului, acte oficiale, declarații de martori înregistrate notarial – dovezi, în opinia noastră, irefutabile, care fac acest dosar praf și aruncă în derizoriu profesionalismul lucrătorilor  de la „Crimă Organizată” pe linia de trafic de migranți.

 

P.S.: Așa-i ce „verosimil” sună faza asta: „Niște polițiști de la Crimă Organizată stăteau și ei, la o terasă, prin decembrie, așa, și, dintr-odată, s-au autosesizat că pe relația 38154 Königslutter am Elm – Ot Lelm Untergase – Drobeta Turnu Severin – Harghita – Covasna – Arad  se face trafic cu țigani unguri”?! Îți vine să aplauzi!…

Articol asociat:

Un cuplu de traficanţi cu 30 de victime descoperite de poliţiştii SCCO – prins în timp ce încerca să fugă. Cei doi racolau sclavi pentru o plantaţie de căpşuni din Germania

Lucian Valeriu, 25 aprilie 2017 9:50

ghetou-6ghetou-5ghetou-4ghetou-3ghetou-2ghetou-1ancheta-6ancheta-5ancheta-4ancheta-3ancheta-2ancheta-1