Un arădean de o violență extremă și-a ucis tovarășul sub un pod din Paris și a fugit… acasă. A fost prins după doi ani de căutare [SINOPSISUL CRIMEI]

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 75

 

Pe data de 26 februarie, 2015, sub un pod din Arondismentul 15 din Paris, a fost găsit trupul descompus al unui homeless.  Cadavrul în descompunere al victimei, Geagu Nicolae (cetățean român, de asemenea boschetar în Franța) a fost găsit la 4 luni după comiterea crimei, medicii legiști opinând că a stat sub pod toată iarna, respectiv din octombrie 2014.

Conform anchetei criminalistice, victima a murit în urma unui traumatism cranian cauzat de o lovitură puternică cu un corp de metal. În apropierea cadavrului s-a găsit o bară de fier, iar sângele găsit la locul crimei se prezenta ca țâșnit brusc – conform expertizei. Interogatoriile, o declarație a unui martor și un document scris al victimei îl indicau pe arădeanul Dîrlea Daniel ca fiind criminalul. Ucigașul și victima ar fi avut neînțelegeri financiare – acesta fiind mobilul crimei.

Martorii l-au descris Poliției Franceze pe Dîrlea ca fiind un individ extrem de violent, declarând că imediat după moartea victimei nu l-au mai văzut.

A fugit în România – mai precis în Arad, orașul lui natal. De negăsit din cauza condiției sale subumane, ieri, la doi ani și patru luni după comiterea crimei, a fost prins de polițiștii de Investigații Criminale pe Strada Barbu Lătaru.

 

COMUNICAT DE PRESĂ – IPJ ARAD

Urmărit de autoritățile franceze pentru omor, depistat în Arad de polițiști

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat ieri ( n.red. 13.02.2017) un bărbat, urmărit internațional.

Polițiștii au depistat ieri, pe strada Barbu Lăutaru din municipiu, un bărbat de 47 de ani, din Arad, pe numele căruia exista un mandat european de arestare emis de autoritățile franceze, pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

Bărbatul a fost prezentat magistraților Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, în vederea predării către autoritățile franceze.

Loading

Facebook Comments Box

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy