Un muncitor A MURIT pe loc după ce a căzut 18 metri în gol de pe un bloc din ALFA. S-a întocmit DOSAR PENAL

Compressed by jpeg-recompress

 

Un bărbat în vârstă de 61 de ani a murit după ce a căzut de pe un bloc situat în Cartierul Alfa. Muncitorul  avea pe el hamul de siguranță, dar legătura acestuia a cedat – aceasta fiind cauza probabilă a accidentului. Ceilalți muncitori prezenți pe acoperiș au apelat imediat numărul unic de urgență 112, dar  echipajul medical sosit pentru a ajuta victima nu a avut altceva de făcut decât să constate decesul – rănile suferite de victimă fiind incompatibile cu viața. Bărbatul a murit pe loc în momentul impactului cu solul.

„Din cauza nerespectării cerințelor minime de securitate și sănătate în muncă – vineri, 14.07.2017, în jurul orei 15,00, pe strada Aurel Suciu, din municipiul Arad a avut loc un accident de muncă, soldat cu decesul unui muncitor, cu numele, C. N., în vârstă de 61 de ani, angajat la societate de construcții din Arad, care – în timp ce lucra pe acoperișul unui bloc, a căzut de la o înălțime de 18 metri, decedând pe loc” –precizează un comunicat al  ITM Arad.

Inspectorii de  efectuează cercetări pentru elucidarea cauzelor care au dus la producerea evenimentului.

Dosar pentru ucidere din culpă

„Din primele cercetări efectuate la fața locului, s-a stabilit că la data de 14 iulie, în jurul orei 15:00, în timp ce se găsea pe un acoperiș aflat în reparații, pe strada Aurel Suciu din municipiu, un bărbat de 61 de ani ar fi căzut accidental decedând pe loc. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Polițiștii vor continua cercetările pentru a alfa cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul”, a declarat inspectorul de poliție Lorena Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6525
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy