vineri, decembrie 2, 2022

Un nou incident mușamalizat la Depoul CFR

 

Recent, respectiv  pe 28 iunie, 2016, în incinta Depoului CFR Arad – unde, după cum se știe, se întâmplă ceva doar dacă semnează șefii că s-a întâmplat (iar șefii nu prea semnează), numiții Aurel Banciu – macazor – și Cătălin Ștețco – mecanic manevră au fost implicați într-un incident care, deși s-a soldat cu o fractură deschisă de falange urmată de 21 de zile de îngrijiri medicale, plus daune materiale… cum ziceam, nu s-a întâmplat! Cel puțin, raportat la consecințe… penal sau civil-administrative. Prezent în depou la ora producerii accidentului, Călin Darău, supranumit „groparul-șef” al tuturor lucrurilor murdare, cu Depoul CFR Arad cu tot, a refuzat să semneze avizarea, conform surselor noastre și, implicit anunțarea organelor abilitate – ITM Arad, IPJ… și așa mai departe. Nici până acum nu s-a operat nimic oficial în acte publice, cu excepția procesului-verbal de constatare – care a rămas încuiat în sertarul în care a fost dosit în chiar ziua incidentului, probabil.
Evenimentul (mai precis, mușamalizarea lui) dovedește încă o dată – nu că era cazul! – că Depoul CFR e „locul de joacă” al unor „inițiați în problemele corupției”, din care nu iese și în care nu intră nimic menit să tulbure apele liniștite ale unei insule stăpânite pe considerente de „apartenență la clan”.

 

Ultimele Știri

Related news

2 COMENTARII

 1. N.T.S-ul e facut,
  Sa-l respecti frate AURELE,
  Insa tu l-ai incalcat,
  C-ai baut mai mult cu…….. o bere.

 2. Incidentul relatat, s-a petrecut in Depoul ARAD, la data mentionata,in jurul 9 si 30,in acea zi 28.06.2016, DARAU Calin a fost in control la Depoul ARAD, incepand cu orele 5 si 30 dimineata pana in jurul orelor 14.
  Pacientul accidentat STETCO CATALIN (deget rupt) a fost transportat la sectia URGENTE a spitalului Judetean ARAD, fiind evidentiat in registrul de consultatii medicale.
  Un lucru este cert, potrivit reglementarilor CFR, incidentul trebuia AVIZAT si NU TAINUIT.
  Se stie ce inseamna TAINUIREA in astfel de cazuri…..

Comentariile sunt închise.