joi, august 18, 2022

Un oltean din Dobrotești a fost arestat după ce a golit 6 locuințe din Arad de bani, bijuterii, ceasuri și telefoane în valoare de 16.000 de lei

[COMUNICAT DE PRESĂ]

ARESTAT PENTRU FURT CALIFICAT

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale împreună cu cei ai Secției 1 și 2 de Poliție Urbană și Secției 1 Poliție Rurală au identificat la data de 26 mai a.c., un bărbat de 33 de ani, din localitatea Dobrotești, județul Dolj, bănuit de comiterea mai multor furturi din imobile situate pe raza municipiului Arad.

Din cercetări a reieșit că în luna mai a.c., acesta ar fi pătruns pe timpul nopții, prin escaladarea și forțarea ferestrelor, în 6 locuințe din municipiul Arad, de unde ar fi sustras sume de bani, bijuterii și diverse bunuri (ceasuri, telefoane mobile) cauzând un prejudiciu de aproximativ 16.600 de lei.

Ulterior comiterii faptelor, bărbatul s-ar fi ascuns la domiciliul unei rude, din localitatea Redea, județul Olt.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, bărbatul de 33 de ani fiind reținut de polițiști la data de 26 mai a.c., iar în cursul zilei de astăzi a fost prezentat magistraților Judecătoriei Arad, care au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Activitatea a beneficiat de sprijinul Direcției pentru Operațiuni Speciale precum și de cel al Postului de Poliție Redea.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news