duminică, noiembrie 27, 2022

Un parapantist a căzut lângă Ghioroc, după ce s-a agățat în firele electrice aferente liniei de tramvai [FOTO]

 

Un parapantist a căzut vineri după-masa în jurul orei 16.15, în extravilanul agricol al comunei  Ghioroc, după ce s-a  agățat cu dispozitivul zburător în firele de electricitate ale liniei de tramvai.
Corzile de la parapantă s-au rupt în urma agățării, iar bărbatul  s-a prăbușit, din fericire pentru el, de la o înălțime relativ mică, la câțiva metri de linia de tramvai.

Parapantistul se lansase de pe dealul Şiriei.

Elicopterul SMURD a ajuns repede la locul evenimentului, răspunzând unui apel la 112, iar echipajul medical a constatat că tânărul a suferit o „fracturi multiple de coaste,  fractură de șold și de bazin”.

 

Pacientul, în vîrstă de 51 de ani, a fost transportat la UPU a Spitalului Județean Arad, unde se află sub tratament pe secția „Ortopedie”.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca, a declarat că bărbatul a fost găsit pe un teren situat între localităţile Sâmbăteni şi Ghioroc. „Bărbatul s-a prăbuşit cu parapanta şi a suferit multiple traumatisme. El a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă cu elicopterul SMURD”, a spus Pleşca.

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news