luni, martie 27, 2023

Un scurtcircuit la instalația bradului de Crăciun a dat foc Școlii Primare din Chișineu-Criș!

. Au ars mobilierul pe o suprafață de aproximativ 16 mp și bradul aflat în sala de clasă

Un incendiu la nivelului podului scolii primare din orașul Chișineu-Criș, strada Liliacului a fost raportat de pompierii arădeni, miercuri, 21 decembrie, în jurul orei 17.00

Au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Ineu – Garda 2 Chișineu-Criș cu două autospeciale de stingere, autoscara S42 și un echipaj SMURD.

Nu au fost înregistrate victime. În interiorul scolii nu erau elevi sau cadre didactice.

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta la nivelul unei săli de clasă, pe o suprafață de aproximativ 16 mp, cu degajare de fum.

Incendiul a fost localizat și lichidat prompt în limitele găsite iar pompierii au acționat pentru ventilarea încăperii inundate cu fum.

În urma flăcărilor au ars mobilierul pe o suprafață de aproximativ 16 mp și bradul de Crăciun aflat în sala de clasă.

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unei femei în vârstă de 65 de ani

(angajată a școlii) care a suferit un atac de panică. Aceasta a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuit electric la nivelul instalației de iluminat a bradului de Crăciun.

 

Biroul de presă al ISU Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news