Un șofer a intrat în coliziune cu microbuzul școlar, la Iratoșu. Trei elevi au fost răniți ușor și au fost transportați la spital pentru evaluare

accident_Iratosu
În dimineața zilei de 15 februarie a.c., în jurul orei 7:40, în circumstanțe ce urmează a fi stabilite din cercetări, a avut loc un accident rutier, în Iratoșu.

Din primele cercetări, a reieșit că un bărbat de 49 de ani, din Iratoșu, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitate, a intrat în coliziune cu microbuzul școlar.

În urma impactului a rezultat rănierea ușoară (la prima vedere) a trei elevi, aceștia fiind transportați la spital pentru evaluarea stării lor și acordarea de îngrijiri medicale, dacă se impun.

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciunul dintre conducătorii auto nu se afla sub influența alcoolului.

Cercetările sunt continuate de polițiști, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului.

Biroul de presă al IPJ Arad

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6545
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy