vineri, decembrie 9, 2022

Un TÂLHAR a fost prins de polițiști în Grădiște, CU AJUTORUL CETĂȚENILOR, imediat după ce a smuls lănțișorul de la gâtul unei femei de 45 de ani

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

SPRIJINIȚI DE CETĂȚENI, UN TÂNĂR TÂLHAR A FOST REȚINUT DE POLIȚIȘTI

Cu spijinul cetățenilor, polițiștii arădeni au depistat si identificat la scurt timp de la comiterea faptei, un tânăr bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Tânărul a fost depus în arestul I.P.J. Arad pentru  24 de ore urmând a fi prezentat cu propunere de arestare preventivă

În noaptea de 25/26 iulie, polițiștii au fost sesizați prin apelul 112 despre comiterea unei tâlhării pe raza municipiului.

În fapt, înjurul orei 22.00, persoana vătămată-o femeie de 45 de ani, din Arad, întimp ce se deplasa pe jos pe strada Gorunului din municipiu (Cartierul Grădiște), ar fi fost acostată de un tânăr care, prin smulgere, i-ar fi sustras un lanț din metal galben pe care aceasta îl purta la gât.

Imediat după comiterea activității infracționale, tânărul ar fi încercat să și asigure scăparea și totodată sustragerea de la răspundere penală, luând-o la fugă.

La strigătul femeii, manifestând un puternic  spirit civic, cetățenii aflați pe o stradă adiacentă locului în care s-a produs  fapta, împreună cu polițiștii Biroului de Ordine Publică au pornit în urmărirea fugarului, reușindu-se prinderea și identificarea celui în cauză.

Asupra tânărului tâlhar de doar20 de ani, din ChișineuCriș, a fost găsită o bucată din lanțul smuls de la gâtul persoanei vătămate.

Pentru fapta comisă, tânărul a fost reținut de polițiști pe bază de ordonanță de reținere, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

2 COMENTARII

  1. Un tilhar sau un prost? Harnici militieni dornici de afirmare .Cind isi vor face curaj sa treaca si pe strada Kardos Iacob sasi traga cite un selfi pe mormanele de fier vechi furate peste noapte

  2. Probabil când o sa faci o sesizare reală, nu un comentariu care nu își are rostul. Tipic, când se face ceva, apare și întrebarea ” de ce nu faceți și….? ”

Comentariile sunt închise.