miercuri, februarie 1, 2023

UTA a pășit cu dreptul în noua ediție a Cupei României: 1-0 cu liderul seriei a 8-a Ligii a III-a, Foresta Suceava

Miercuri, 28 septembrie 2022, de la ora 16,00, UTA a pășit cu dreptul în noua ediție a Cupei României Betano, în ultima fază dinaintea grupelor. Arădenii au jucat la Suceava, contra Forestei, liderul seriei a 8-a a Ligii III-a.

Formații:

Foresta: Niga – Grosu, Cimbru, Botezatu, Filip – Makongo, Samson – Netbai, Căinari, Mirică – Chika. Rezerve: Cuciureanu – Al. Ionescu, Cucoș, R. David, Nițu, Mihalciuc, D. Muntean, Marian, Tănasă. Antrenor: Dorin Goian

UTA: Balauru – Dobrescu, Erico, Benga, Hoxhallari – Cascini, Anton – Șteau, Ubbink, Otele – Ademi. Rezerve: Mociu – Maxim, Chindriș, Batha, Stahl, Jobello, Keșeru, Negoescu, Postolachi. Antrenor: Ilie Poenaru

Arbitri: Mihai Amorăriței (Câmpina – Prahova) – Bogdan Duță (Bacău), Andrei Diaconu (Iaşi), Rezervă: Ciprian Aelenei (Iaşi)

Observatori: Adrian Voica (Bistriţa), Ilie Andrici (Cerviceşti – Botoşani)

A marcat Raul Șteau – în minutul 10.

Raul Șteau, la primul gol pentru UTA – după care arădenii „au stins lumina”

Cu absențe notabile precum  internaționalii Vukcevic, Abeid, Isac și Pop, plus Cascini suspendat pentru jocul de duminică cu Farul, Ilie Poenaru a făcut un mix între titulari și rezerve în nordul Moldovei, unde Dorin Goian a apelat la tot ce avea mai bun.

„Bătrâna Doamnă” a încercat să aibă un meci simplu, din moment ce a deschis scorul repede, la – de altfel – prima situație de poartă. În minutul 10, Ubbink a primit o minge în adâncime în dreapta, a pasat în 12 metri, unde Raul Șteau a câștigat duelul fizic cu Samson și a trimis cu stângul în dreapta lui Niga. Este primul gol al mijlocașului de 21 de ani sosit de la Gaz Metan. Portarul gazdelor a mai avut de lucru la un șut centrare al lui Otele, scos din vinclu, după care arădenii „au stins lumina” tot restul reprizei.

UTA scăpa fără gol primit în primele 45 de minute, dar jocul ei nu s-a îmbunătățit nici în repriza a 2-a, chiar dacă Otele a avut ocazia să facă 0-2 cu o lovitură de cap la centrarea perfectă a lui Anton. Noroc că nici sucevenii nu au avut forță în atac…

Foresta putea egala în minutul 71, când Samson a bătut cu efect o lovitură liberă de la 22 de metri, iar bara l-a salvat pe Balauru.
Nici intrările lui Keseru și Postolachi nu au adus nimic bun pentru atacul „roș-albilor”, care au mai pus o singură dată probleme la șutul lui Stahl de la marginea careului, ușor deviat în corner.

REZUMAT VIDEO

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news