Vin și VEȘTI BUNE: Ovidiu Hațegan a fost testat negativ de Covid-19, după ce a arbitrat BOMBA BIOLOGICĂ Valencia – Atalanta. La fel și colegii săi de la Suceava!

Ovidiu Hategan

 

Momentul care a permis virusului COVID-19 să se răspândească la mii de oameni Arbitrul arădean Ovidiu Hațegan a condus  partida de fotbal dintre F.C. Valencia și Atalanta (scor 3 – 4) ce a avut loc pe 10 martie din Liga Campionilor desfășurată în fața a peste 50 de mii de spectatori e considerată acum o bombă biologică.

Hațegan a fost ajutat de orădeanul Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe din Suceava. Rezervă la acel joc a fost Sebastian Colțescu din Craiova. Toți au intrat după joc în carantină pentru 14 zile, Ovidiu Hațegan (medic de profesie a avut emoții mai mari întrucât avea o tuse seacă.

În urmă cu aproape doi ani Ovidiu Hațegan a avut parte de un alt meci cu încărcătură specială pentru el conducea meciul dintre Olanda și Germania (2 – 2) iar la pauză a primit vestea că mama sa a pierdut lupta cu boala. Din fericire acum pentru întreaga brigadă din România totul s-a încheiat cu bine testele efectuate după perioada de carantină au arătat că totul este în regulă. Emoțiile au fost cu atât mai mari cu cât soția sa este însărcinată cei doi așteptând în acest an venirea pe lume a unei fetițe.

Foto: https://s.iw.ro/

Loading

Facebook Comments Box

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy