duminică, ianuarie 29, 2023

A apărut noul tip de DISTRUGĂTOR: Hoțul „pe ȘORICIOAICĂ” ce îți face magazinul „varză”!

 

Jurnalistul Cristi Cotuna a mai făcut „muncă voluntară de prins hoți” mai ales în propriul său magazin („ghinionul” lui că care spirit de întreprinzător!), i-a dat pe mâna procurorilor… și peste o zi i-a înâlnit din nou pe stradă, dar ca asta, n-am văzut până acum! Scena – cu reportaj cu tot – pe care o urmăriți în video-ul atașat efectiv uluiește nu atâta prin pagube (nici ele neînsemnate), cât prin absurditatea fenomenului în sine… o distopie socială avem aici.

Specia asta pe care o vedeți e nouă la noi: Hoțul pe „Șoricioaică” întrat pe „trip de distrugător”… iar noi de vreo doi ani tot scriem despre drogul care face asemenea ravagii încât „prăjește creierul”, rupe orice conștiință slabă în mii de bucăți și duce la asemenea manifestări…îți dai seama ce produce când ești hoț-sadea.
Până și hoții au înnebunit în țata asta… Nebunia sistemului e o boală contagioasă.

Despre partea cu hoția, scrie Cristi Cotuna însuși, din postura de victimă „în serie”, parte civilă, polițist voluntar, redactor și reporter: 

„Nu zic ca e incredibil, pentru că nu e; asta e realitatea, din pacate! Astfel de cazuri sunt cotidiene, pe la noi. Cel pe care îl vedeți este una din scursurile sociale care trăiește pe spatele celor harnici. Tipul fura zilnic, insa nu il interesează că este prins, pt ca nu i se intampla nimic. In plus, este si foarte violent. A încercat să lovească cu o bară metalică patronul unui magazin, a lovit paznicii cu sticle, a spart tot ce a prins într-o alta alimentara si este tot printre voi, pe strada.
De ce?
Pentru că legile sunt făcute de hoți!
Abolitio criminis!”

https://www.facebook.com/cristi.cotuna/videos/10156936531544309/

 

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

  1. La astfel de persoana ar trebui rupte ambele maine pentru ca nu merita sa raportezi la politie 1 pentru ca nu le face nimica si 2 daca ii baga la puscarie tot statu pierde cand iasa ghiciti ce o sa faca o sa fure .rupetile mainile si for sta pe ganduri la al 2 furt

Comentariile sunt închise.