Acasă Evenimente din trafic Accident cu TREI VICTIME pe A1, în zona localității Nădlac

Accident cu TREI VICTIME pe A1, în zona localității Nădlac

0
Astăzi, în jurul orei 17,00, a fost sesizat prin 112, un eveniment rutier petrecut pe autostrada A1, la kilometrul 576, impact între un ansamblu rutier și un microbuz.

În microbuz se găseau opt persoane și conducătorul auto, toți cetățeni români, conducătorul autotrenului fiind un bărbat cu cetățenie turcă.

Din primele observații, au fost rănite ușor trei persoane, pasageri în microbuz, urmând ca echipajul medical sosit la fața locului să stabilească cu exactitate starea de sănătate a tuturor persoanelor implicate în eveniment.

Polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Nădlac-Deva continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier.

Biroul de presă al IPJ Arad

***

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează

că pe Autostrada A1 Deva-Nădlac, la kilometrul 576, în zona localității Nădlac, județul Arad, s-a produs un accident rutier, în care un microbuz de transport persoane, în care se aflau șoferul și 8 pasageri, deplasându-se pe prima bandă a sensului de mers către Nădlac, în apropierea PTF Nădlac II, a lovit un autocamion care se afla staționat în coloană pentru ieșirea din țară.

În urma impactului au rezultat 3 victime, cu răni ușoare la prima vedere.

Circulația rutieră a fost restricționată pe prima bandă, desfășurându-se pe cea de-a doua, prin dirijarea poliției. Valorile de trafic sunt ridicate.

Exit mobile version