sâmbătă, mai 21, 2022

Accident ÎNFIORĂTOR la Șagu: un tânăr de 19 ani din Fiscut și o femeie de 45 au luat foc și au murit pe loc, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un copac și a fost proiectată în altul

Din cercetări a reieșit că un tânăr de 19 ani, din satul Fiscuț care conducea un autoturism pe DN 69, din direcția Arad spre Șagu, la un moment dat părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un copac, după care autoturismul a fost proiectat într-un alt copac -  moment în care a luat foc.

 

„Accident rutier pe DN 69 în zona localității Sagu, autoturism intrat în pom. În urma accidentului, autoturismul a luat foc. Posibil victime în interior.” – a anunțat sâmbătă, 26 martie, ISU Arad prin ofițerul de presă, la ora 15:45, când ntervenția era în dinamică
„Intervine Detașamentul Arad cu o autospecială de stingere, 2 autospeciale SMURD, SVSU Șagu” – au informat salvatorii, constatând că, din păcate, „în interior sunt 2 victime încarcerate, decedate.”

I.P.J. Arad:

Astăzi, în jurul orei 15.30 a avut loc un accident rutier grav pe D.N.69.

Din cercetări a reieșit că un tânăr de 19 ani, din satul Fiscuț care conducea un autoturism pe DN 69, din direcția Arad spre Șagu, la un moment dat părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un copac, după care autoturismul a fost proiectat într-un alt copac –  moment în care a luat foc.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului autoturismului și a unei femei de 45 de ani, pasageră  în autoturism.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale.

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news