CAMPANII

Acțiune de… dezamorsare a „bombei ecologice” care este ZONA IFET-ului din Sebiș

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Sâmbătă, câțiva cetățeni ai orașului Sebiș coordonați de Daniel Ioan ȚOLE, au curățat unele zone ale orașului, iar în unele locuri făcând pur și simplu loc naturii să își facă apariția. În 3 ore au adunat zeci de saci de gunoaie.

„Cu tristețe spun că trăim călcând pe gunoaie și ne îmbolnăvim zi de zi. Zona Ifetului este o bombă ecologică și sper ca administrația locală din Sebiș să ia măsuri urgente și de calitate. Nu la toți ne place să trăim nepăsători și vom lua o atitudine și mai verticală. Să fim civilizați și să ne gospodărim singuri! Toate acestea se fac prin voiță, implicare, educație și dreptate. Dacă noi cetățenii nu ne trezim la realitate să nu ne mirăm că totul devine gri, că ne îmbolnăvim și că florile primăverii vor fi pur și simplu oprite să mai înflorească. Aceasta este imaginea orașului în care ne dorim să trăim?”  – spune Daniel Ioan Țole.

Toate campaniile în care este implicat activistul sebișean pot fi urmările pe pagina de facebook. https://www.facebook.com/DanielToleTDY/

Critic Arad, 4 martie 2019 7:08

6-15-14-12-11-17