marți, iulie 5, 2022

Acțiune social-caritabilă la Școala N. Bălcescu: „Săptămâna fructelor și legumelor donate” a vrut să împlinească un „Vis de copil”

 

Am intrat deja în atmosfera sărbătorilor de iarnă și, ca în fiecare an, ne-ncepem pregătirea spirituală pentru nașterea Domnului amintindu-ne să fim mai buni, observând mai cu grijă nevoile celor de lângă noi și găsind resurse emoționale să facem din suflet măcar o faptă bună care, dincolo de valoarea ei pragmatică, este o bucurie pentru cei care au atâta nevoie.

Astfel, în săptămâna 20-24 noiembrie 2017, în școala Gimnazială „Nicolae Bălcescu” din Arad s-a desfășurat Campania Națională Snac – „Săptămâna fructelor și legumelor donate”.

La această  acțiune social-caritabilă au participat toate clasele din școală iar donația de fructe și legume i-a fost  direcționată Fundatiei „Vis de copil” din Arad.

Mulțumim elevilor și părinților pentru sprijin și implicare. Mai precis, elevilor  și profesorilor voluntari care ne-au ajutat să  promovăm voluntariatul prin programul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară” – este mesajul de mulțumire adresat de cadrele didactice ale școlii  implicate în această acțiune.

Amintim că în perioada 20-24 noiembrie, unităţile de învăţământ din țară au fost  implicate în programul educaţional – Strategia Naţională de Acţiune Comunitară (SNAC), iniţiat de Ministerul Educaţiei Naţionale, și au desfăşurat campania socială „Săptămâna legumelor şi a fructelor donate”.

Această activitatea constă în strângerea de legume şi fructe de elevi şi profesori voluntari şi donarea acestora familiilor aflate în dificultate sau instituţiilor care se ocupă de ocrotirea şi îngrijirea copiilor instituţionalizaţi.

 

Galerie foto: Școala Gimnazială „Nicolae Bălcescu” din Arad 

Ultimele Știri

Related news