duminică, martie 26, 2023

Acțiuni desfășurate de polițiștii arădeni pentru creșterea gradului de siguranță în școli

 

Începând cu data de 9 mai a.c., polițiștii de ordine publică, rutieră și de prevenire a criminalității și-au intensificat activitățile în incinta și în zona adiacentă unităților de învățământ preuniversitar, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, diminuarea delincvenței juvenile și a victimizării minorilor.
Astfel, în perioada 9-11 mai a.c., polițiștii au desfășurat peste 280 de activități preventive în cadrul orelor de curs, dintre care 150 au fost la unitățile de învățământ din mediul urban și 130 la cele din mediul rural.11 elevi au fost depistați în timp ce absentau nejustificat de la cursuri, fiind efectuate totodată 6 controale pentru verificare modului de supraveghere  pază și acces în unitățile școlare, în conformitate cu normele Legii 333/2003. În cadrul activităților desfășurate au fost aplicate 66 de sancțiuni contravenționale.

Astfel de activități vor continua și în perioada următoare.

(Comunicat de presă IPJ Arad)

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news