ENTERTAINMENT

[ACTUALIZARE 2] Arad Open Air Festival, cel mai mare festival de muzică electronică din vestul țării, invită fanii la o nouă ediție în 2020 [GALERIE FOTO]

 

Cea de a patra ediție a Arad Open Air Festival a adus la Arad artiști precum Paul van Dyk, Markus Schulz, MATTN, Mahmut Orhan și mulți alții. 30 000 de oameni au avut parte de muzică electronică și hip hop, spectacole de lumini, show-uri incendiare și multe momente speciale. Festivalul a fost îndrăgit atât de public, cât și de artiștii care au fost impresionați de atmosfera magică și spațiul de desfășurare al evenimentului, Aeroportul Internațional din Arad. Organizatorii au transmis că pregătesc deja ediția de anul viitor, invitând iubitorii de muzică electronică să continue călătoria muzicală împreună.

Cele trei zile de festival au fost pline de momente speciale și show-uri muzicale de excepție, spre bucuria publicului prezent pe Aeroportul Internațional din Arad. Artiștii au fost impresionați de spațiul de desfășurare al evenimentului, transmițând organizatorilor și iubitorilor de muzică electronică și hip hop că atmosfera din cadrul festivalului a fost cu adevărat specială. Începând cu acest an, Arad Open Air Festival devine cel mai mare festival de muzică electronică din vestul țării, spre mândria arădenilor.

Artiști precum Paul van Dyk, Markus Schulz, MATTN, Mahmut Orhan și mulți alții au oferit publicului prezent show-uri de excepție. La Scena ABC, fanii rominimal au dansat până după răsărit, alături de Petre Inspirescu, Barac, Andrey Pushkarev, Mihigh, Tulbure, Herck, Timirash și alți artiști îndrăgiți. 

Momente speciale la înălțime, alături de Dinner in the Sky, un campionat de paintball la Ranger Arena, activități pentru copii, spații pentru face painting și fotografii cu tematică au completat atmosfera spațială a festivalului. 

„Vă mulțumim tuturor că ați fost alături de noi! Energia pozitivă și bucuria voastră s-a simțit extraordinar. Vom continua călătoria muzicală pe care am început-o împreună și în 2020, cu o nouă ediție a Arad Open Air Festival. Începând din acest an, Aradul are cel mai mare festival de muzică electronică din vestul țării”, a declarat Glad Varga, organizatorul evenimentului.

………………………………………………….

[ACTUALIZARE 1] (30 iunie, 2019) Artiștii îndrăgostiți de public la Arad Open Air Festival

[COMUNICATE DE PRESĂ]

Cea de-a doua zi a ediției din 2019 a Arad Open Air Festival a fost una plină de pasiune și iubire atât din partea publicului, cât și din partea artiștilor, care s-au simțit excepțional la Aeroportul Internațional din Arad. Mattn, Mahmut Orhan, Vali Bărbulescu și Steff da Campo au fost printre cei care i-au purtat pe cei aproximativ 12.000 de oameni prezenți într-o călătorie muzicală de excepție. 

Mahmut Orhan se simte deja ca acasă la Arad, transmițând că îndrăgește foarte tare publicul din România. Tânărul artist a oferit și de această dată un show plin de muzică bună, făcându-i pe cei prezenți fericiți cu melodii proprii precum ”6 days”, dar și cu remix-uri ale unor creații celebre precum Early Moring Dreams –  Kadebostany.  

Imediat după, pe scena a urcat mult așteptata Mattn, la concertul căreia mulțimea a vibrat pe ritmurile pline de energie. „Pentru mine, a fost prima dată când am urcat pe o scenă din România. M-am simțit extraordinar, din public am primit un vibe foarte bun”, a transmis artista, după ce a coborât de pe scenă.    

Muzica electronică a răsunat până dimineață, făcând publicul să danseze continuu, energie care a ajuns până la artiști. ”Cea mai mișto atmosferă, cel mai frumos public, la fel ca la marile festivaluri”, a transmis Steff da Campo. 

La Scena ABC, fanii muzicii ro-minimal au avut parte de sunete pline de energie pozitivă. Petre Inspirescu, Mihigh, Tulbure, Stoic au întreținut atmosfera până la orele mici ale dimineții când Herck b2b Timirash s-au completat foarte bine, făcând publicul să danseze până aproape de prânz. 30

Ranger Arena și Dinner in the Sky au oferit participanților posibilitatea să experimenteze lucruri noi, iar Dino Park Râșnov și Bimbo Party au oferit copiilor activități antrenante.

Arad Open Air continuă și duminică. Vor urca pe scenă mult așteptații Paul van Dyk și Markus Schulz, vedetele festivalului.

……………………………………………………

[TITLUL INIȚIAL] (29 iunie, 2019) Început incendiar la Arad Open Air Festival cu B.U.G Mafia, Dirty Nano și Burak Yeter [FOTO]

Cea de-a patra ediție a Arad Open Air Festival a început aseară în forță, cu multă energie, muzică de calitate și un public numeros. DOC cu invitații: Deliric, Vlad Dobrescu, DJ Nasa și Exile, Gojira & Planet H, Paul Damixie, Dirty Nano, Burak Yeter, Barac și mulți alții au oferit publicului momente memorabile. Călătoria muzicală a fost completată de un show vizual, cu confetti show-uri de lumini și lasere.

 Startul festivalului a fost unul plin de energie. Peste 8000 de iubitori ai muzicii electronice și hip-hop s-au întâlnit aseară, la Arad Open Air Festival, pentru a se bucura împreună de muzică bună și experiențe de neuitat. Evenimentul și-a deschis porțile la ora 18:00 și a continuat până după răsărit.Artiștii au purtat publicul prin creații mai noi și mai vechi, cei prezenți cântând și dansând în sincron cu aceștia fiecare melodie. Mâini ridicate, dans și multă pasiune pentru muzică, așa se rezumă prima seară.

La scena ABC, iubitorii stilului ro-minimal au dansat până la răsărit, așa cum deja a devenit tradițional să se întâmple. Andrey Pushkarev și mult așteptatul Barac s-au conectat cu publicul, oferind seturi speciale, care au transmis fericire.  În această seară, Scena ABC continuă petrecerea începând cu ora 21:00. Cei mai îndrăgiți artiști care vor urca pe această scenă azi sunt Petre Inspirescu, Herk și Timirash.

Azi și mâine, evenimentul începe la ora 14:00, cu activități speciale. Dinner in the Sky, Ranger Arena, styling, face painting, panouri pentru poze și activități pentru copii (Dino Parc Râșnov și Bimbo Party) sunt câteva dintre experiențele de care se pot bucura participanții. Concertele de la scena principală încep la ora 15:30, cu Adrian Șaguna. Cei mai așteptați artiști ai zilei de sâmbătă sunt Mahmut Orhan, Mattn, Vali Bărbulescu și Satra B.E.N.Z.

„Mulțumim publicului care a participat aseară la prima zi a Arad Open Air Festival 2019. Bucuria transmisă de participanți și modul în care s-au conectat cu artiștii de pe scenă au făcut ca prima zi să fie un succes. În această seară așteptăm peste 10.000 de participanți care să cânte și să danseze alături de artiști. Dar, până atunci, invităm toată lumea să se bucure de activitățile din timpul zilei. ” transmite Glad Varga, organizatorul Arad Open Air Festival.

Informații despre festival sunt disponibile pe www.openairfestival.ro, pagina de Facebook a festivalului, și pagina de Instagram.

Pe tot parcursul festivalului, copiii sub 10 ani au acces gratuit, dacă sunt însoțiți de un tutore adult, care a achiziționat bilet. La intrare, abonamentele costă 149 lei, iar biletele pe zi sunt 60 de lei. Biletele se achiziționează atât online, de pe site-ul evenimentului, cât și în locațiile din Arad și județul Arad: Boeme Cafe, Dom Cafe, Curtea Veche, Jollie Cafe Ineu, Le Relais – Atrium Mall Arad, Wishes Caffee & Pub, Tucano Coffee, Restaurant Noi, KF Arad, Plattinium Bistro Cafe, Molly Malone’s Arad, Cafeneaua Literară Joys.

Știrea inițială:

Arad Open Air Festival ocupă acest weekend. SHOW-ul anului, pe Aeroportul din Arad [PROGRAM]

 

Critic Arad, 30 iunie 2019 6:46

AOA_2019_6AOA_2019_4AOA_2019_3AOA_2019_2AOA_2019_1AOA-ziua-1-16AOA-ziua-1-15AOA-ziua-1-14AOA-ziua-1-13AOA-ziua-1-12AOA-ziua-1-11AOA-ziua-1-10AOA-ziua-1-9AOA-ziua-1-8AOA-ziua-1-7AOA-ziua-1-6AOA-ziua-1-5AOA-ziua-1-4