marți, august 16, 2022

[ACTUALIZARE 2] BESTIA DIN COMLĂUȘ care a violat șase copii în luna martie a fost depus în Penitenciarul Arad. Va sta după gratii 16 ani

 

[COMUNICAT DE PRESĂ – IPJ Arad]

Condamnat pentru viol, depus în Penintenciar de polițiștii arădeni

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei ai orașului Sântana au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Polițiștii au depistat, pe raza localității Sântana, un bărbat de 59 de ani, pe numele căruia magistrații Judecătoriei Chișineu Criș au emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 16 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Arad.

………………………………………………………………..

[ACTUALIZARE 1] (21 septembrie, 2017) BESTIA DIN COMLĂUȘ care a violat 6 copii în luna martie și-a primit PEDEAPSA: 16 ani de pușcărie pentru COLOMPAR, de la Judecătoria Chișineu Criș

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Judecătoriei Chișineu Criș este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

În data de 21 septembrie 2017, la Judecătoria Chișineu Crișa fost soluționat dosarul nr.820/210/2017, privind pe inculpatul Colompar Gheorghe, trimis în judecată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Chișineu Criș pentru săvârșirea a șase infracțiuni de viol, reținându-se că în data de 2 martie 2017, în intervalul orar 20:30 – 22:00, inculpatul Colompar Gheorghe a întreținut relații sexuale orale cu un număr de şase copii, cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani, respectiv persoanele vătămate B.E., C.M.I., B.I.F., R.N.A., C.M. și D.E.A., sub amenințarea unor violențe și profitând de vârsta fragedăa persoanelor vătămate.

Inculpatul Colompar Gheorghe, audiat în fața instanței nu a recunoscut săvârșirea faptelor reținute în sarcina sa.

Inculpatul Colompar Gheoghe a fost condamnat de către Judecătoria Chișineu Criș la 16 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor reținute în sarcina sa, aplicându-i-se totodată pedepse complementare și accesorii, constând în interzicerea unor drepturi, sentința pronunțată nefiind definitivă, putând fi atacatăcu apel în termenul legal. În prezent inculpatul se aflăîn stare de arest la domiciliu, măsură preventivă menținută față de acesta și pentru următoarele 60 de zile.

Purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Chișineu Criș,
Izabella Reka Radvanski

………………………………………………..

[TITLUL INIȚIAL] (8 martie, 2017) „Horror de Comlăuș”: țiganul Colompar Gheorghe – arestat pentru că a violat 6 copii

[COMUNICAT – MINISTERUL PUBLIC – PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL ARAD]

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş, după ce în prealabil a fost începută urmărirea penală şi a fost pusă în mişcare acţiunea penală, au înaintat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Chişineu-Criş propunerea de arestare preventivă a inculpatului COLOMPAR GHEORGHE, cercetat pentru săvârșirea a şase infracțiuni de viol în formă agravată.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Chişineu-Criş a admis propunerea procurorilor cu privire la inculpatul COLOMPAR GHEORGHE, dispunând arestarea preventivă a acestuia pe o durată de 30 zile.

Probatoriul administrat în cauză, până la acest moment procesual, a relevat faptul că în data de 02.03.2017, în intervalul orar 20:30-22:00, numitul COLOMPAR GHEORGHE (din satul Comlăuș, orașul Sântana) a întreținut relații sexuale orale cu un număr de 6 copii, cu vârste între 8 și 12 ani, respectiv persoanele vătămate B.E. (minor în vârstă de 8 ani), C.M.I. (minor în vârstă de 11 ani), B.I.F. (minor în vârstă de 8 ani), R.N.A. (minor în vârstă de 11 ani), C.M. (minor în vârstă de 11 ani) și D.E.A. (minor în vârstă de 12 ani).

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale a inculpatului.

Facem precizarea că urmărirea penală este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie, iar propunerea de luare a măsurii arestării preventive vizează aplicarea unei măsuri care să asigure buna desfăşurare a procesului penal.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

2 COMENTARII

  1. PENTRU ASEMENEA DEZAXATI PROPUN CASTRAREA -OPERATIA NU ”CASTRAREA CHIMICA ”,CARE POATE FII REVERSIBILA . CA ASEMENEA EXEMPLARE ISI FAC PEDEAPSA SI PE URMA DUPACE O ISPASESC IAR FAC ALTE MAGARIII , CATERGORIC JOS CU ”BILUTELE”

  2. Susțin același lucru, castrare, cum putem fi atât de dulci cu niște oameni bolnavi, niște monștrii??? Mai bine îi bagi la căldurică niște anișori, nu? Sigur nu stă 16 ani…iese în câțiva ani și dacă mai poate…mai nenorocește vreo câțiva copii, ce are de pierdut? Noi suntem retarzi, că nu luăm atitudine, așa e corect, pt. violatori, de la prima abatere, să-i castreze. Trăim într-o lume dementă unde nu se face deloc dreptate, pentru că nu o cerem. Și pedeapsa capitală mi se pare foarte corectă, în special în cazurile premeditate. Dar nah…ne place să trăim printre violatori, pedofili, criminali….Bine că dau amenzi aspre bătrânilor ce vând câte un pătrunjel…acolo mare corectitudine. Ptiuuuu…uneori nu-mi pot da seama cam cu ce organ gândește lumea asta.

Comentariile sunt închise.