Front 7 ȘTIRI

[ACTUALIZARE 2] Lasco MODIGLIAN, CRIMINALUL care și-a înjunghiat iubita și i-a ucis fratele, a încercat să se sinucidă în ARESTUL IPJ Arad

 

Lasco Modiglian Iosif, bărbatul din Olari de 32 de ani care, acum o săptămână – în noaptea de 4 spre 5 iulie – și-a înjunghiat fosta iubită și pe fratele acesteia (care a murit la spital) în casa părinților lor de la Nădab, după care a încercat să se sinucidă într-un acces furibund de gelozie, a încercat să își pună capăt vieții și în arestul Poliției al Județului Arad, folosindu-se de un cearșaf pentru a se spânzura în camera sa de detenție.
Polițiștii l-au descoperit în momentul în care au efectuat verificarea de rutină. Totul s-a întâmplat joi, în jurul orei 3 după-masa.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean Arad, în viață, dar în stare gravă și cu șanse minime de a supraviețui.

………………………………………………………

[ACTUALIZARE 1] Tânărul înjunghiat la Nădab de fostul iubit recidivist al surorii sale A MURIT la Spitalul Județean Arad

Tânărul de 22 de ani înjunghiat împreună cu sora sa în casa părintească din Nădab de fostul iubit, aflat într-o criză de gelozie nebună, a murit astăzi la Spitalul Județean Arad. Conform purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, Simina Roz, „pacientul a decedat în urma unui stop cardiac. Avea o plagă înjunghiată la nivelul inimii. Din păcate, tânărul a intrat în stop cardiac, medicii au încercat să îl resusciteze, dar viaţa pacientului nu a mai putut fi salvată”.

Agresorul de 32 de ani, recidivist proaspăt eliberat, se află în stare de arest preventiv, tot în spital, sub pază.
În baza art. 226 Cod procedură penală, art. 223 alin. 2 Cod procedură penală raportat la art. 225 alin.4 Cod procedură penală, admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad şi dispune arestarea preventivă a inculpatului Lasco Modiglian Iosif, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 05.07.2019 şi până la data de 03.08.2018 inclusiv. Respinge cererea formulată de inculpat prin apărător, de luarea măsurii arestului la domiciliu. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. În baza art. 272 Cod procedură penală, dispune virarea sumei de 313 lei, reprezentând onorariu avocat din oficiu, din fondurile Ministerului Justiţiei în contul Baroului Arad. Cu drept de contestaţie, în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în Camera de Consiliu, azi, 5 iulie 2019, ora 15,00”, se arată în soluția Tribunalului Arad.

Starea femeii 24 de ani este stabilă, iar pacienta este conştientă.

…………………………………………………..

[TITLUL INIȚIAL] (5 iulie, 2019) Tentativă de OMOR isterică, la Nădab: părăsit, gelos și văzându-și fosta iubită că face LIVE CU MANELE pe Facebook, un tânăr din Olari și-a înjunghiat „dragostea”, pe frate-su și, când l-a prins poliția, pe sine însuși

Un bărbat de 32 de ani din comuna Olari, proaspăt ieșit din pușcărie unde a executat o condamnare pentru furt calificat și părăsit de iubită luna trecută, și-a înjunghiat „dragostea”, o mamă de 24 de ani și pe fratele ei, de 22 de ani, în  Nadab, unde aceștia se aflau la o petrecere cu manele care se transmitea de unul dintre participanți – prieten cu „părăsitul” – live pe Facebook.

„Un bărbat de 32 de ani a fost depistat de polițiști la scurt timp după ce a înjunghiat un bărbat și o femeie pe raza localității Nadab.
În momentul interceptării lui, bărbatul și-a provocat mai multe răni cu un cuțit.
Cercetările sunt efectuate de procurorul de caz din cadrul Tribunalului Arad. În momentul interceptării de către polițiști, bărbatul și-a provocat mai multe răni cu un cuțit.  Atât victimele, cât și agresorul au fost transportați de către SMURD și Ambulanță la Spitalul Județean Arad. Cercetările sunt efectuate de procurorul de caz din cadrul Tribunalului Arad.” – conform  IPJ Arad.

OBSERVATOR TV a intrat în posesia înregistrării care surprinde dementa scenă așa cum s-a petrecut în  casa părinților fetei, de față cu copilul, a cărui voce se aude pe înregistrare – CLICK AICI pentru VIDEO : „Nu muri, mami meu!” – țipă minorul care asistă îngrozit la tentativa de omor.

Alertată prin 112, poliţia acționat rapid, și l-au prins pe agresor în Olari, în casa unde locuiește. Înconjurat de poliţie, tânărul s-a înjunghiat în gât şi în stomac, cu acelaşi cuţit cu care şi-a atacat fosta iubită şi pe fratele ei. Actualmente este internat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad, la Secţia Anestezie şi Terapie Intensivă, sub pază.

Tot la SJU Arad se află şi cele două victime. Fratele fetei este, de asemenea, în stare gravă.

 

Critic Arad, 12 iulie 2019 6:10

spitalul_judetean_arad