ȘTIRI

[ACTUALIZARE 2] Multe semne de ÎNTREBARE în privința morții tânărului din OLARI care s-a aruncat în Mureș sub ochii iubitei sale: „A făcut-o de frică, după ce a fost bătut!” – susțin mai multe surse

 

[ACTUALIZARE 2]

Simion Marius (foto principal) se numește tânărul de 27 de ani pe care pompierii l-au scos din apele Mureșului joi seara, în jurul orelor 20.00, după ce un pescar a sunat la 112 informând că a văzut un cadavru plutind pe Mureș. Găsirea trupului neînsuflețit al bărbatului s-a petrecut la 5 zile după ce acesta s-a aruncat de pe pod.

Tânărul locuia în comuna Olari (informația venită pe filieră oficială care l-a indicat ca fiind din Zimandu Nou s-a dovedit greșită), iar asupra momentului fatal în care s-a aruncat de pe pod sub ochii soției (de care divorțase) circulă, deja, versiuni oribile – care, în mod normal, ar trebui să facă obiectul unei anchete criminalistice serioase (nu știm încă dacă polițiștii s-au sesizat).

„A fost căsătorit cu o fată din Utvinis, Anca C. se numeste. Nunta a fost în urmă cu vreo trei ani în Olari, și cred că de acolo era baiatul, dar au divorțat imediat… lumea vorbea în comunitate că fata a avut doar interes în această căsătorie, de altfel fata a avut o viață destrăbălată, nici nu avea 14 ani când s-a cuplat cu un italian care ii putea fi tată… cred ca ați auzit de Salvatore, cel care avea restaurantul Da Salvi, cu care are o fată” – ne dezvăluie o sursă.

„Am fost prieteni foarte buni… colegi de școală. Marius era un înotător excelent… el era genul care sărea după noi în apă… nu să moară înecat. Noi, prietenii săi, am auzit cu totul altceva față de ce a apărut în presă: că în noaptea aceea a fost bătut pe ștrand, și că cei care l-au bătut îl urmăreau, așa că, de frică să nu fie prins de aceștia, s-a aruncat în Mureș. A fost un gest făcut la disperare, nu unul sinucigaș – iar fosta sa soție știe foarte bine ce s-a întâmplat!” – ne povestește un apropiat al tânărului din Olari.

Pe pagina de facebook a lui Simion Marius curg mesajele de condoleanțe, semn că oamenii din jurul său au ținut la el…

……………………………………………………..

[ACTUALIZARE 1] (16 iunie, 2017) A fost găsit cadavrul tânărului care s-a aruncat duminică dimineața de pe Podul Traian… ca să facă o baie

Pompierii au demarat căutările duminică, imediat după ce au fost alertați, scotocind Mureșul cu barca ISU, iar căutările au continuat în fiecare zi. Joi seara, un apel la 112 a anunțat faptul că pe în zona podului Traian, în râul Mureș, plutește un cadavru. De remarcat că, exact în acel moment, cei de la ISU se aflau cu barca pe Mureș în căutarea bărbatului. Indicându-li-se locul, au ajuns imediat după alel și au scos cadavrul din apă. După ce polițiștii au efectuat verificări cu privire la identitatea bărbatului, s-a stabilit că este vorba despre un tânăr de 26 de ani din Zimandu Nou și că este aceeași persoană care duminică dimineața s-a aruncat în râu de pe Podul Traian sub privirile îngrozite ale soției sale…. „pentru a face o baie”.

……………………………………………………..

[TITLUL INIȚIAL] (11 iunie, 2017) [NEWS ALERT] Mort de beat, s-a aruncat în Mureș sub ochii soției sale

În dimineața de duminică, 11 iunie, un bărbat aflat în stare de ebrietate după o noapte de petrecere într-un local de pe ștrandul Neptun, s-a aruncat în râul Mureș de pe Podul Traian. Scena s-a petrecut sub privirile disperate ale soției, care nu a putut controla situația. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD  și un echipaj de căutare al salvării cu barca de la pompieri, după ce a fost alertată în jurul orei 07.00.

La această oră căutările au încetat, bărbatul nu  a fost găsit iar echipajele de căutare s-au retras.

EDITARE ULTERIOARĂ:

Nici până luni, ora 13.00, echipajele SMURD nu au găsit trupul (ne)însuflețit al bărbatului, iar căutările vor continua.

Vom reveni

Lucian Valeriu, 17 iunie 2017 12:30

muresPodul-Traian