INVESTIGATII

[ACTUALIZARE 2] Procurorul DNA Lucian DOLCU s-a ales cu ÎNCĂ O PLÂNGERE PENALĂ pentru SUSTRAGERE și DISTRUGERE de probe, după ce și-a șters „contul de agățat Mădălina Delea”. Mai GRAV e, însă, faptul că încerca să-și ȘANTAJEZE victima cu o ANCHETĂ la COMPANIA de STAT, la care aceasta lucrează!

 

De luni, 5 octombrie, de când am scris despre „Patimile după Dolcu povestite de câteva dintre victimele sale”, suntem bombardați de felicitări, cadouri, complimente și alte informații (mulțumim pentru mulțumiri!)… dar și „tasați” cu dot felul de „dume și vrăjeli”, târâți pe alte piste, bombardați cu golăneli care ne jignesc inteligența: „Băă, lasă că și fata și-a cerut-o!… Nu-i o sfântă… să nu crezi! Vezi că există și niște poze cu ea… cu burtica… cu țâțuțe… Nu-i numa` atâta cât ai dat tu acolo!”… cam ăsta ar fi „rezumatul apărării”… dacă mă-nțelegi.
Am văzut pozele. Sunt două (sau una decupată… ca să pară două)… umblă din telefon în telefon (mie nu mi le-a trebuit… Sunt din sediul DNA? – i-am întrebat pe cei 100 de români care mi le-au arătat. „Nu…” Atunci n-am ce face cu ele!) și – credeți-mă pe cuvânt sau intrați pe Instagram-ul câtorva „pupeze publice”… știți voi care!  – sunt CUMINȚI: exprimă mai degrabă MATERNITATEA decât sexualitatea, fie ea și cu litere mici… Aluzive și „de întins plasa” poate… dar care-i faza dacă ar fi așa?! „Victima i-a trimis o poză din profil, cu un halat alb pe ea, de față fiind soțul său, pentru a afla adevărata identitate a hărțuitorului… În mod intenționat, soțul victimei a acceptat asta pentru a-l atrage în cursă că «s-ar putea întâmpla ceva» – avem declarația asta salvată pe telefon… ce importanță juridică are, în fond, acest amănunt „picant”? Face acest detaliu  ca acele poze cu procurorul, trimise din sediul DNA, să apară ca mai puțin perverse?  Face pe naiba: sunt argumente suplimentare la teza conform căreia procurorul de la DNA Timișoara crescut într-un fel de bordel ilegal din Grădiște patronat de el însuși și-a trasformat biroul „temutei instituții” în „locul de agățat femei însărcinate” – și, ceea ce ni se pare FOARTE GRAV ÎN PLAN MORAL: DE AGĂȚAT APROPIATE ALE CELOR CERCETAȚI DE EL!
La fel de GRAVĂ, d.p.d.v. JUIDIC-PENAL, ni se pare și disponibilitatea sa de a da detalii din dosarele instrumentate!

Să nu cădem, însă, în capcana melodramatică a prezumției de castitate în rândul „organelor”!

Avem curajul să afirmăm (și avem destule probe care să dovedească asta) că apucătura  cu „agățatul femeilor din anturajul victimelor pe care le anchetează” este un fel de „boală profesională” atât la polițiști cât și la magistrați… Au o scuză… vorba unuia dintre ei: „De unde dracu să agățăm și noi?… că doar în anturajul ăla ne învârtim!” („N-ați umbla și voi la Filarmonică!” – îți vine să-i trazezi) – dar ceea ce a făcut procurorul DNA din Grădiște depășește cu mult până și acest „normal”.

Dacă lui Lucian Dolcu – așa cum au cerut victimele sale în plângerile depuse la Consiliul Superior al Magistraturii, Secția pentru Investigarea Magistraților – i se va face atât o EXPERTIZĂ PSIHIATRICĂ cât și un TEST COMPLET ANTIDROG (cum, de altfel, este IMPERIOS NECESAR ca, măcar o dată pe mandat, să i se facă ORICĂRUI FUNCȚIONAR AL STATULUI!)… o să dea aparatele peste cap, valorile (morale, statistice… toate valorile lu` pește) o să-i iasă cu minus, și numai din ce i-a mai rămas în sânge se poate scrie o farmacopee completă a narcoticelor!

ÎNSĂ CEEA CE E ȘI MAI GRAV abia acum urmează… și ar fi MARE PĂCAT SĂ NU SE ȘTIE  ȘI DE CĂTRE „PUBLICUL LARG” CUM SE EFECTUAEAZĂ O INFRACȚIUNE DE ȘANTAJ DE LA CAP LA COADĂ!

…chiar de unul plătit (da` PLĂTIT… nu doi lei) de STAT și înzestrat (peste măsură de ÎNZESTRAT) cu o PUTERE de puțini măcar imaginată… cum comite chiar cel care trebuie să deconspire acest gen de infracțiuni exact acest gen de infracțiuni!

Am subliniat din mesajele pe care procurorul DNA le-a trimis de pe unul dintre conturile false (în care „lucra la BCR Timișoara” și avea „la prieteni” exclusiv procurori, stripteuze și bisexuali) – CONT PE CARE, FAPTĂ CARE ACCENTUEAZĂ GRAVITATEA FAPTEI DE ȘANTAJ!, ȘI L-A ȘTERS CHIAR ÎN ZIUA APARIȚIEI ARTICOLULUI NOSTRU – ceea ce e, de departe, cea mai gravă dintre infracțiuni.

Pe scurt – cum ne place tuturor: un procuror DNA dezvăluie potențialei sale victime, căreia i-a arestat tatăl cu câțiva ani în urmă, date dintr-un dosar nou, aflat în curs și despre care probabil victima habar nu avea. Îi induce ideea că „face parte din schemă” și e „la mâna lui”… că s-ar putea să o vizeze  în calitate de inculpat…   „că doar știe ce poate” (paranteză obligatorie: probabil că discutăm despre fondurile POIM  la Compania de Apă Arad… iată un probabil indiciu… ca să înțeleagă și cititorul de contoare: „Compania de Apă Arad a găzduit anul trecut, o întâlnire între reprezentanții Ministerului Fondurilor Europene (MFE), respectiv ai Autorității de Management pentru Programul Operațional Infrastructură Mare din cadrul MFE și reprezentanții Companiilor de apă din Regiunea de Vest: Timiș, Caraș Severin, Hunedoara, Valea Jiului și Arad care în perioada următoare vor implementa investiții de modernizare și extindere a infrastructurii de apă-canal în cadrul POIM – Programul Operațional Infrastructură Mare.” – vezi https://www.arq.ro/compania-de-apa-arad-si-intalnirea-de-lucru-pentru-extinderea-si-modernizarea-infrastructurii-de-apa).

Victima lucrează la Compania de Apă, deci, așa că, odată mai mult, pune presiune pe ea… după ce o felicită pentru SARCINĂ! (Soiul ăsta de perversiune încă nu s-a înregistrat în analele facultăților de psihiatrie) Se oferă să fie nici mai mult nici mai puțin decât „îngerul ei păzitor”… asta după ce „a citit în globul de cristal”. (Dacă nu anchetează el dosarul cu implementarea POIM la C.A. atunci e ȘI MAI GRAV: înseamnă că a furat informațiile unui coleg și l-a pus și pe acesta într-o postură… de martor  cel puțin, într-un alt dosar!)
După care se prinde ce căcat a putut să comită și încearcă s-o dreagă… o sună de pe numărul personal, îi trimite poza și toate celelalte, pe care le puteți (re)lectura mai jos (dacă aveți nevoie de o cură de „greață originală”) și, după ce-i apare 40% din uriașa problemă pe care și-a făcut-o (în cel mai propriu și argotic sens al termenului) cu mâna lui, într-un acces de disperare își șterge contul fake (și mai mult ca sigur, atât de drag), Mădălina Delea

Urmare a acestui fapt, Lucian Dolcu s-a ales cu încă o plângere penală pentru săvârșirea infracțiunii de „Sustragerea sau distrugerea de probe ori de înscrisuri”:

prevăzută și pedepsită de Art. 275 Cod penal astfel:
(1) Sustragerea, distrugerea, reținerea, ascunderea ori alterarea de mijloace materiale de probă sau de înscrisuri, în scopul de a împiedica aflarea adevărului într-o procedură judiciară, se pedepsește cu închisoarea de la 6 luni la 5 ani.

 (2) Cu aceeași pedeapsă se sancționează împiedicarea, în orice alt mod, ca un înscris necesar soluționării unei cauze, emis de către un organ judiciar sau adresat acestuia, să ajungă la destinatar.”

Cea de-a doua plângere penală a fost înregistrată la sfârșitul săptămânii trecute iar lui Lucian Dolcu, conform surselor noastre, i s-au retras (odată cu sprijinul tuturor colegilor și prietenilor) dosarele la care lucra.

***

Mai trebuie să menționăm că în cuprinsul „colecției de mesaje cu și de la Dolcu” mai deținem câteva „piese rare”, ce pot întări – dacă mai e nevoie – argumentația noastră.
Nu le publicăm din singurul motiv că ele conțin nume de persoane care nu au legătură cu această speță – dar vă asigurăm că le vom publica atunci când vor avea legătură cu spețele respective.

 

………………………………………………………..

[ACTUALIZARE 1] (6 octombrie, 2020) Asociaţia Procurorilor din România dezavuează și își exprimă OFICIAL dezacordul față de manifestările DEZAXATE ale colegului lor de la DNA Timișoara, Lucian Dolcu!

Dezvăluirile apărute pe Critic Arad au fost preluate de mai multe publicații regionale și centrale și au ajuns, desigur, și la organismele oficiale care îi reprezintă pe magistrați.

«În conformitate cu reglementările legale cuprinse în Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și al procurorilor și în Codul deontologic al judecătorilor și procurorilor, „manifestările care aduc atingere onoarei sau probităţii profesionale ori prestigiului justiţiei, săvârşite în exercitarea sau în afara exercitării atribuţiilor de serviciu” sunt sancționate disciplinar, iar magistrații „sunt datori să se abțină de la orice acte sau fapte de natură să compromită demnitatea lor în funcție și în societate”, încălcarea normelor de etică și deontologie profesională atrăgând răspunderea acestora. Îndatoririle magistraților nu pot fi ignorate și nici nu pot fi tratate ca o simplă formalitate menționată în acte normative, acestea derivă istoric din autoritatea profesiei de magistrat, o întregesc, o definesc și o reprezintă. Asociația Procurorilor din România este în total dezacord cu comportamente asemenea celor prezentate în presa din data de 05.10.2020, conduite care nu caracterizează corpul magistraților procurori. Totodată, Asociația Procurorilor din România dezavuează orice atitudini de natura celor care compromit prestigiul justiției și implicit al celor care concură la înfăptuirea acesteia.» se arată într-un comunicat al APR, semnat de preşedintele Elena Iordache.

Inspectia Judiciara s-a autosesizat

Purtătorul de cuvant al Inspecției Judiciare, Alin Alexandru, a declarat pentru Lumea Justitiei că instituția a deschis din oficiu un dosar disciplinar în legatură cu procurorul DNA Lucian Dolcu:

„Avand in vedere relatarile recente din mass-media, confirmam faptul ca inspectorul-sef al Inspectiei Judiciare a decis sesizarea din oficiu dupa analiza materialelor publicate in presa. Mentionam faptul ca etapa verificarilor prealabile este o etapa premergatoare cercetarii disciplinare, competenta Inspectiei Judiciare fiind de a stabili daca exista indiciile savarsirii de catre magistrati a vreunei abateri disciplinare si de a se pronunta dupa caz, in functie de rezultatul verificarilor”.

***

În ordinea opusă de idei, procurorul Lucian Dolcu și-a șters contul fake „Madalina Delea – ceea ce, odată mai mult, demonstrează că era / este al lui.  S.I.I.J., care instrumentează dosarul penal care îl vizează pe Dolcu, e foarte posibil să se fi sesizat deja  din oficiu cu privire inclusiv  la distrugerea unor probe din dosarul penal – situație care ar putea creea premisa reținerii și chiar a arestării preventive a procurorului.

…………………………………………………

[TITLUL INIȚIAL] (05 octombrie, 2020) Procurorul DNA Lucian DOLCU – acuzat de HĂRȚUIRE SEXUALĂ, după ce a făcut un FETIȘ din soția ÎNSĂRCINATĂ a unui cunoscut avocat arădean. MESAJELE sale dezonorează JUSTIȚIA, depășesc obscenitatea și intră în zona PSIHIATRIEI HARD! [SCREENSHOT-uri]

Nu suntem sfinți… nu condamnăm și nu acuzăm pe nimeni de păcate firești, ușor de iertat sau pe care le-au ispășit; nu scormonim în gunoaiele trecutului îndepărtat al nimănui. Nu ne-am luat în viața noastră de inocenți și nici n-o s-o facem vreodată. Nu scriem despre ce nu știm SIGUR că așa e, nu caracterizăm violent oameni pe care nu-i cunoaștem. Nu ne atingem de copii decât pentru a-i ajuta discret – și nu ne lăudăm cu asta. Nu dăm în oamenii odată căzuți nici dacă ne-au fost cei mai crânceni și perverși inamici. Nu urâm pe nimeni și nu iubim nimic la modul general – cu atât mai puțin banii. Oferim drept la replică oricui – fie el și „ultimul om” – singura condiție fiind să-și asume identitatea, așa cum o facem și noi. Nu ne divulgăm sursele decât dacă asta e în interesul lor. Nu practicăm cenzura decât atunci când e în favoarea unui imperativ moral mai înalt decât libertatea cuvântului.

Pun problema la plural pentru că oriunde am activat în presă, chiar și având o conducere ostilă, am gândit și acționat așa, iar când unul singur dintre aceste principii n-a fost respectat, am plecat fără absolut niciun resentiment.

Se cerea acest șapou la materialul MIZERABIL pe care urmează să-l citiți…

și scuze pentru asta, dar ia imaginați-vă ce greu e de scris așa ceva… apoi de publicat sub identitate reală… să nu mai vorbim cât e de GREU DE TRĂIT AȘA CEVA!
Pornit de jos și trecut prin toate încăperile Ministerului Public din zona Arad-Timiș, de la procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad până la  Direcția Națională Anticorupție, Serviciul teritorial Timișoara unde a încremenit în vicii din decembrie, 2010 încoace, despre procurorul Dolcu Dumitru Lucian se discută atât de multe mizerii încât, practic, orice ai pune în circulație… „s-a mai auzit”.
Așa ceva, însă… nu: nu s-a auzit, nu s-a întâlnit, nu s-a petrecut și, sperăm, nici nu se va mai petrece nu doar în „mediul select”, al Justiției… ci nicăieri!

La Parchetul de pe Înalta Curte de Casației și Justiție – Secția de Investigarea Infracțiunlor din Justiție a fost depusă pe data de 28 septembrie o plângere penală „Împotriva numitului Dolcu Lucian, procuror în cadrul Ministerului Public (…) la Direcția Națională Anticorupție – Serviciul teritorial Timișoara, pentru săvârșirea de către acesta a infracțiunii prevăzute și pedepsite de art. 207 (ȘANTAJ) alin. 1 și art. 208 (HĂRȚUIRE) alin. 2 din Codul penal.”

Femeia care, în ultimele două luni, trăiește un coșmar incredibil, este căsătorită din anul 2011, este mama a unei fetițe în vârstă de 7 ani și jumătate și este însărcinată cu cel de-al doilea copilaș, tot o fetiță, aflându-se în prezent în săptămâna a-34-a de sarcină.
La începutul lunii august 2020 a primit mai multe mesaje pe aplicația messenger a Facebook, de pe un cont fals, mesaje în cuprinsul cărora îi erau prezentate fanteziile sexuale ale persoanei respective cu ea însărcinată.
A șters imediat respectivele mesaje „având în vedere impactul emoțional pe care l-au avut asupra mea datorită conținutului vulgar și bolnăvicios care pur și simplu m-a oripilat și mi-a creat o stare de temere reală simțindu-mă supravegheată și urmărită de către un obsedat sexual bolnav mintal.” – conform propriei mărturisiri.
Ulterior, după acest episod, a fost abordată din nou pe aceeași aplicație messenger a Facebook, tot de pe un cont de utilizator fals – ACEST CONT FALS – Madalina Delea (între timp, așa cum am prevăzut, ȘTERS), primind de această dată un mesaj în cuprinsul căruia persoana recunoaște că nu este ea cea de la profil. De data aceasta a fost  abordată dintr-o altă perspectivă… iar la finalul mesajului a fost felicitată pentru sarcină (!!!)
Având în vedere mesajele primite și văzând că este o persoană care cunoaște destul de multe aspecte despre viața sa personală dar a cărui identitate nu o cunoștea, deși speriată, a hotărât împreună cu soțul său să poarte o discuție cu persoana respectivă în ideea de a afla identitatea reală a celui care o hărțuia cu mesajele pe rețelele de socializare „și pentru a mă putea proteja astfel atât pe mine cât și familia mea”. A acceptat să-i dea numărul de telefon celui care utiliza contul fals de Facebook de mai sus, pentru a reuși astfel să obțină cât mai multe informații care ar fi putut să conducă la identificarea persoanei respective.
Nu după foarte mult timp a fost contactată pe  WhatsApp de pe nr de telefon mobiI 0725.724.787 de către o persoană care s-a prezentat ca fiind Lucian Dolcu „și care mi-a spus că el este cel care mi-a scris de pe acel profil fals, Madalina, de pe aplicația Messenger a Facebook. Acesta a continuat să îmi scrie fel și fel de mesaje prin care îmi spunea cât este el de atras de mine, asta în condițiile în care știa că sunt însărcinată și că în curând urmează să nasc.” – este uluitoarea declarație a femeii. 
A fost sunată inițial doar cu apel vocal – motiv pentru care i-a spus că îi este imposibil să îl recunoască după voce, motiv pentru care procurorul a început să îi trimită poze cu el din sediul D.N.A Timișoara în scopul de a fi cât mai convingător!

Hărțuirea cu caracter sexual explicit s-a desfășurat după următorul parcurs… care i-ar face să crape de rușine și pe cei mai mari escroci:

Procurorul DNA îi dă lecții  cum să mintă „ca să scape de acasă”, îi cerșește „un pupic”, femeia îi mărturisește că este însărcinată și că „nu e sexi deloc”, la care el:

 

Mai că n-o somează că EL E CINE JURĂ CĂ E!

 

…și urmează oribilul „selfie cu strugurii”… în mintea lui Dolcu, „firesc” (deși femeia nu-i răspunde pozitiv la niciun fel de avans, iar un bărbat întreg la minte ar fi uitat imediat că subiectul există)!

Iar ca să o convingă (a cincea din cele șase ori!) că într-adevăr, EL E… și nu vreo confuzie sau filmul altuia, bine regizat, face probabil cel mai oribil gest pe care un posesor de DIPLOMĂ l-a comis asupra actului în sine și, mai cu seamă, asupra FUNCȚIEI DEȚINUTE:

…da… știu că toată lumea sare la chestia asta: „…fraieră e că nu i-a cerut și buletinul”!…
Se mai ultra-legitimează, însă, cu acest selfie:

după care își continuă excursia fetișistă marcând, din mersul tastelor, tot itinerariul bolilor psihice de natură sexuală din catalog:

În mintea procurorului se formase, deja, povestea unei „iubiri nemărturisite” și „își dădea filme” inexistente, cu el scenarist:

Nu vrea într-o cameră de motel. „Acolo ducem doar colaboratorii, informatorii. Nu e cazul tău!”

 

 

Femeia  acceptă să intre cu el în apel video, ca să se convingă, încă o dată și definitiv, că EL E DOLCU… și nimeni altcineva…

Uzând altă strategie, la fel de abjectă dar îmbrăcată în cuvinte „de îndrăgostit”, vrea nici mai mult, nici mai puțin, „să o pupe pe burtică” … adică vrea să pupe fetița nenăscută a unei femei cu un bărbat care nu este el (!!!):

După identificarea cu apel video, femeia nu i-a mai răspuns la niciun mesaj și, imediat după aceasta,  a formulat și a depus plângere penală împotriva lui.

Procurorul se prinde târziu de riscul la care s-a „îmbârligat” singur (în galeria foto puteți lectura, greață cu greață, tot ce debitează), că „s-ar putea să nu fie în regulă ce a făcut” și încearcă să o convingă pe femeie să își reinstaleze aplicația, pentru a se pierde conversațiile:

 

 

Prea târziu, însă!

Femeii îi este frică și se teme pentru siguranța sa și a familiei sale, „motiv pentru care solicită să se ia toate măsurile legale care se impun pentru a ne proteja de acest individ care are astfel de porniri bolnave și animalice. Din câte am auzit, acesta ar deține legal un pistol motiv pentru care vă solicităm să dispuneți ridicarea de urgență a acestuia. Îmi este teamă pentru viața mea și siguranța familiei mele. Consider că am de a face cu un psihopat capabil de orice, motiv pentru care vă solicit tragerea la răspundere a acestuia pentru fapta săvârșită, faptă care îmbracă elementele constitutive ale infracțiunii de hărțuire, așa cum este ea prevăzută în art. 208 alin. 2 Cod penal.”

Și noi considerăm la fel… și chiar avem mult mai multe de considerat, dar până la următorul episod din această mizerie, ne abținem… și așa fiind mult prea mult!

Așteptăm în primul rând răspunsul domnului procuror Lucian Dolcu față de acest extrem de grav set de acuzații care prezintă dovezi irefutabile – și din care nu le-am selectat, pentru acest prim episod, decât pe cele de natură sexuală.
Sperăm să nu facă prostia de a ne ataca persoana, nu subiectul – dar suntem pregătiți și pentru varianta în care își va „pune tunurile” pe noi.
De asemenea, vom formula și noi o adresă către biroul de presă al Înaltei Curți, în care vom cere date despre desfășurarea oficial-juridică a acestui inimaginabil (într-o lume normală) subiect.

………………………………………….

Articole asociate:

[NERECOMANDAT INOCENȚILOR] Cum a fost „făcut” IOȚCU. Lecție de MANUAL PENTRU LICHELE – partea cu „provocarea la comiterea de infracțiuni prin AGENȚI SUB ACOPERIRE” [DESEN]

Procurorul Lucian DOLCU de la DNA Timișoara – cercetat de Inspecția Judiciară. Ar putea fi sfârșitul unor URÂTE PRIETENII…

Lucian Valeriu, 19 octombrie 2020 12:00

DOLCU-DELEAdelea_dolcu-4delea_dolcu-3-1delea_dolcu-2-1delea_dolcu-1-1lucian-dolcu-conversatii-5-1lucian-dolcu-conversatii-51-1plangere-3plangere-2plangere-1dolcu1Dolcu23Dolcu21Dolcu22Dolcu20Dolcu19Dolcu17Dolcu18Dolcu16Dolcu14Dolcu15Dolcu13Dolcu12Dolcu11Dolcu9Dolcu10Dolcu7Dolcu8Dolcu6Dolcu4Dolcu5Dolcu2Dolcu3Dolcu1delea_dolcu-3delea_dolcu-2delea_dolcu-1dolcu_lucian-6dolcu_lucian-5dolcu_lucian-4dolcu_lucian-3dolcu_lucian-2dolcu_lucian-1